Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9142
Howling wolves Dynamo Muri
CC2024 Tactiek Phase 5L1
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 28.8
brilliant Schieten weak
outstanding Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Marins rent richting de bal. Cantalupo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nussbaum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Vázquez controleert de bal met de borst. García Vázquez geeft de bal voor. Erpen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Schiffer kopt de bal weg. Erpen is nu in balbezit. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Suesca geeft een hoge lob. Tusseau is nu in balbezit. Erpen verovert de bal door een tackle van achteren. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Marins kopt de bal weg. Suesca probeert de bal met de borst te controleren. Tusseau rent richting de bal. Erpen onderschept slim de pass. Erpen draait met de bal, schiet en ... Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Erpen is nu in balbezit. Benson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erpen raakt geblesseerd tijdens het duel. Erpen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 1:0

9e minuut.
Estévez geeft een hoge lob. Nussbaum geeft een hoge lob. Suesca is nu in balbezit. Suesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 2:0

15e minuut.
García Vázquez geeft de bal voor. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erpen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erpen zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 3:0

16e minuut.
Schiffer speelt de bal door. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen schiet op doel. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 4:0

18e minuut.
Moise met een sublieme pass. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een hoge lob. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Marins kan de bal niet met de borst controleren. Marins geeft een hoge lob. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ... Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 5:0

25e minuut.
Marins is nu in balbezit. Deprez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marins met een snel genomen vrije trap. Suesca kopt de bal weg. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 6:0

27e minuut.
Schlittler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlittler geeft een lange en hoge pass. Marins probeert naar een medespeler te passen. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 7:0

31e minuut.
Marins met een sublieme pass. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Schleck is nu in balbezit. Schleck geeft de bal voor. García Vázquez kopt de bal weg. Erpen rent richting de bal. Erpen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suesca rent richting de bal. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Valeinis bokst de bal weg.

37e minuut.
Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins passt de bal met de wreef. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 8:0

38e minuut.
Jans passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Konstantopoulos de bal. Suesca verovert de bal door een tackle van achteren. Suesca draait met de bal, schiet en ... Valeinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 9:0

40e minuut.
García Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. García Vázquez geeft een hoge lob. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Erpen is nu in balbezit. Erpen geeft een hoge lob. Tusseau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 25%, Dynamo Muri 75%.
Howling wolves - Dynamo Muri 10:0

47e minuut.
Schlittler passt de bal zonder na te denken. Schiffer is nu in balbezit. Schiffer geeft een hoge lob. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 11:0

48e minuut.
Suesca onderschept slim de pass. Marins geeft een lange en hoge pass. Marbach kopt de bal weg. Suesca rent richting de bal. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 12:0

50e minuut.
Daar is Cantalupo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suesca rent richting de bal. Deprez is nu in balbezit. Suesca verovert de bal door een tackle van achteren. Suesca schiet op doel. Valeinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 13:0

52e minuut.
Schiffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiffer passt de bal in één keer door. Marbach met een sublieme pass. Suesca is nu in balbezit. Suesca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erpen is nu in balbezit. Paal! Erpen is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 14:0

54e minuut.
Erpen kopt de bal weg. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Erpen springt en kopt de bal. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 15:0

59e minuut.
Schiffer rent richting de bal. Schiffer geeft een lange en hoge pass. Konstantopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca verovert de bal door een tackle van achteren. Suesca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suesca rent richting de bal. Suesca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Erpen heeft problemen om de bal te vangen. Tusseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen verovert de bal door een tackle van achteren. Erpen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 16:0

66e minuut.
Schiffer is nu in balbezit. Schiffer geeft een hoge lob. Erpen rent richting de bal. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez met een sublieme pass. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 17:0

73e minuut.
Nussbaum geeft een hoge lob. Suesca kopt de bal weg. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 18:0

74e minuut.
Tusseau met een sublieme pass. Deprez speelt de bal door. Benson is nu in balbezit. Suesca onderschept slim de pass. Suesca schiet op doel. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 19:0

76e minuut.
Schleck probeert de bal met de borst te controleren. Schleck met een sublieme pass. García Vázquez heeft problemen om de bal te vangen. García Vázquez geeft een hoge lob. Erpen is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 20:0

79e minuut.
Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins geeft een hoge lob. Suesca kopt de bal weg. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen draait met de bal, schiet en ... Valeinis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Marins geeft de bal voor. Klungelig pakt Suesca de bal. Suesca passt de bal zonder na te denken. Erpen rent richting de bal. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 21:0

83e minuut.
Inworp. Konstantopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marins met een sublieme pass. Suesca rent richting de bal. Suesca draait met de bal, schiet en ... Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Tusseau geeft een hoge lob. Inworp. Marins met de inworp. Schiffer is nu in balbezit. Schiffer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Schleck is nu in balbezit. Schleck met een sublieme pass. Daar is García Vázquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Erpen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Suesca rent richting de bal. Suesca geeft een hoge lob. Estévez probeert de bal met de borst te controleren. Erpen is nu in balbezit. Erpen draait met de bal, schiet en ... Valeinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 18%, Dynamo Muri 82%.
Howling wolves - Dynamo Muri 21:0