Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio Zar Igor Protti
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1018
oil&torta EUR 1971
quattrotretre+ Tactiek 352bis
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 32.9
outstanding Schieten average
very good Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Affabile verovert de bal door een tackle van achteren. Affabile met een sublieme pass. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 1:0

10e minuut.
Flanderka kopt de bal weg. Daar is Hénon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hénon geeft de bal voor. Calligari rent richting de bal. Calligari schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Affabile onderschept slim de pass. Affabile met een sublieme pass. Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu geeft een hoge lob. Calligari is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 2:0

12e minuut.
Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Affabile heeft problemen om de bal te vangen. Affabile probeert naar een medespeler te passen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Celmer verovert de bal door een tackle van achteren. Celmer passt de bal zonder na te denken. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile geeft een lange en hoge pass. Radice maakt een snoekduik en kopt de bal. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebers begaat een overtreding. Keloğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keloğlu met een snel genomen vrije trap. Daar is Felappi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radice bereikt de bal nog maar net als eerste. Radice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Savia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia passt de bal in één keer door. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile geeft een lange en hoge pass. Radice maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Radice bereikt de bal nog maar net als eerste. Radice haalt uit met een fantastische trap. Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 3:0

29e minuut.
Affabile passt de bal met de wreef. Calligari rent richting de bal. Calligari haalt uit met een fantastische trap. Albayrak probeert de bal aan de voet te houden. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 4:0

38e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Calligari kopt de bal weg. Daar is Radice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 5:0

39e minuut.
Törőcsik is nu in balbezit. Affabile verovert de bal door een tackle van achteren. Affabile met een sublieme pass. Calligari rent richting de bal. Calligari haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Affabile geeft een hoge lob. Hilfiker is nu in balbezit. Calligari verovert de bal door een tackle van achteren. Calligari draait met de bal, schiet en ... Madera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oil&torta 34%, EUR 1971 66%.
oil&torta - EUR 1971 6:0

47e minuut.
Suárez Laso geeft de bal voor. Keloğlu kopt de bal weg. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile geeft een lange en hoge pass. Radice springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kányádi kan de bal niet met de borst controleren. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calligari rent richting de bal. Calligari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 7:0

49e minuut.
Savia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bignami de bal. Bignami met een sublieme pass. Radice is nu in balbezit. Radice schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Madera trapt de bal weg van het doel. Liebers kopt de bal weg. Radice is nu in balbezit. Calligari is nu in balbezit. Calligari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Keloğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Törőcsik de bal. Affabile rent richting de bal. Daar is Affabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Affabile schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 8:0

54e minuut.
Calligari is nu in balbezit. Calligari passt de bal in één keer door. Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignami geeft een lange en hoge pass. Radice geeft een lange en hoge pass. Madera bokst de bal weg. Daar is Suárez Laso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 9:0

55e minuut.
Klungelig pakt Törőcsik de bal. Törőcsik met een sublieme pass. Radice bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 10:0

61e minuut.
Flanderka geeft een lange en hoge pass. Doszko geeft een hoge lob. Radice bereikt de bal nog maar net als eerste. Radice draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Radice rent richting de bal. Suárez Laso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radice raakt geblesseerd tijdens het duel. Calligari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Madera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 11:0

63e minuut.
Inworp. Keloğlu met een snelle inworp. Affabile probeert naar een medespeler te passen. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Radice rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Radice rent richting de bal. Radice speelt de bal door. Calligari probeert de bal met de borst te controleren. Calligari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 12:0

66e minuut.
Suárez Laso geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bignami met de inworp. Radice is nu in balbezit. Radice geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calligari bereikt de bal nog maar net als eerste. Calligari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 13:0

73e minuut.
Calligari kopt de bal weg. Affabile is nu in balbezit. Affabile passt de bal met de wreef. Radice is nu in balbezit. Radice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 14:0

76e minuut.
Albayrak is nu in balbezit. Calligari verovert de bal door een tackle van achteren. Calligari geeft een lange en hoge pass. Radice is nu in balbezit. Radice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 15:0

78e minuut.
Törőcsik onderschept slim de pass. Törőcsik passt de bal met de wreef. Albayrak rent richting de bal. Calligari verovert de bal door een tackle van achteren. Calligari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 16:0

80e minuut.
Klungelig pakt Suárez Laso de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radice neemt de hoekschop. Calligari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 17:0

82e minuut.
Bignami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignami passt de bal zonder na te denken. Radice rent richting de bal. Radice schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bignami rent richting de bal. Felappi verovert de bal door een tackle van achteren. Felappi geeft de bal voor. Thanh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Tú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Grigoryan trapt de bal weg. Affabile kopt de bal weg. Calligari rent richting de bal. Calligari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - EUR 1971 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oil&torta 14%, EUR 1971 86%.
oil&torta - EUR 1971 18:0