Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Erőss Zsolt Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4143
Csíkszereda FK Arsenal Iasi
ék Tactiek L442
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen solid


8e minuut.
Huegún speelt de bal door. da Alegria rent richting de bal. Teodosiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Teodosiu krijgt een gele kaart. da Alegria raakt geblesseerd tijdens het duel. da Alegria legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Manolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Arsenal Iasi 0:1

11e minuut.
Huegún onderschept slim de pass. Huegún geeft een lange en hoge pass. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csíkszereda FK - Arsenal Iasi 0:2

23e minuut.
Śmigło geeft een lange en hoge pass. da Alegria kopt de bal weg. Pintilie heeft problemen om de bal te vangen. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Trifu rent richting de bal. Huegún onderschept slim de pass. Huegún passt de bal in één keer door. da Alegria rent richting de bal. da Alegria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Huegún is nu in balbezit. Huegún geeft een lange en hoge pass. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru draait met de bal, schiet en ... Manolescu bokst de bal weg.

37e minuut.
Trifu rent richting de bal. Podlužný verovert de bal door een tackle van achteren. Podlužný met een sublieme pass. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru haalt uit met een fantastische trap. Manolescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 77%, Arsenal Iasi 23%.
Csíkszereda FK - Arsenal Iasi 0:2

50e minuut.
Bădilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozubek de bal. Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún geeft de bal voor. da Alegria krijgt zijn hoofd ertegen. Manolescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Vînătoru kopt de bal weg. Mirancea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria onderschept slim de pass. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru passt de bal zonder na te denken. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Manolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Valerie komt het veld opgelopen. Sabou komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Campagnola rent richting de bal. Campagnola geeft de bal voor. Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Komarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarica haalt uit met een fantastische trap. Musuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sabou kopt de bal weg. Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Huegún rent richting de bal. Huegún geeft een lange en hoge pass. Vînătoru springt en kopt de bal. Manolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csíkszereda FK 70%, Arsenal Iasi 30%.
Csíkszereda FK - Arsenal Iasi 0:2