Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ruben1970 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4988
Ruben1970 Cuarteto Obrero Fc
Prueba Lucas Tactiek Emulando al maes
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 35
solid Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Jackowski passt de bal zonder na te denken. Cassarino rent richting de bal. Cassarino passt de bal zonder na te denken. Ciświcki rent richting de bal. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cassarino passt de bal met de wreef. Mesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesta passt de bal met de wreef. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Mesta met de inworp. Dudek rent richting de bal. Dudek geeft een lange en hoge pass. Ciświcki springt en kopt de bal. Ivaldi bokst de bal weg.

41e minuut.
Oğulsoy rent richting de bal. Oğulsoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallagher met een snelle inworp. Dudek is nu in balbezit. Ivaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štriupkus komt het veld opgelopen. Niedermayer komt het veld opgelopen. Roberts komt het veld opgelopen. Pora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 58%, Cuarteto Obrero Fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruben1970 - Cuarteto Obrero Fc 0:0

47e minuut.
Štriupkus kopt de bal weg. Mantello kan de bal niet met de borst controleren. Mantello geeft een lange en hoge pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - Cuarteto Obrero Fc 1:0

55e minuut.
Inworp. Teletubiański komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Acampa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

73e minuut.
Pora geeft de bal voor. Dudek kopt de bal weg. Teletubiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Teletubiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gallagher speelt de bal door. Štriupkus is nu in balbezit. Štriupkus geeft een hoge lob. Dudek rent richting de bal. Dudek geeft een lange en hoge pass. Ivaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Foyelkay de bal. Foyelkay probeert naar een medespeler te passen. Štriupkus geeft een lange en hoge pass. Foyelkay is nu in balbezit. Foyelkay haalt uit met een fantastische trap. Prokop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Niedermayer kopt de bal weg. Kargu probeert de bal aan de voet te houden. Dudek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruben1970 - Cuarteto Obrero Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruben1970 58%, Cuarteto Obrero Fc 42%.
Ruben1970 - Cuarteto Obrero Fc 2:0