Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carl zeiss breme Gang z Plutona
breme Tactiek pro4 0.0
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.6 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen adequate


25e minuut.
Garbarini met de inworp. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Młocek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - Gang z Plutona 1:0

27e minuut.
Bobadilla passt de bal met de wreef. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek is nu in balbezit. Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Młocek rent richting de bal. Soczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Soczyński schiet op doel. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carl zeiss breme - Gang z Plutona 2:0

37e minuut.
Medina is nu in balbezit. Kelmas verovert de bal door een tackle van achteren. Kelmas met een sublieme pass. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carmelo met een harde bal richting middenveld. Garbarini kopt de bal weg. Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fauli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 30%, Gang z Plutona 70%.
carl zeiss breme - Gang z Plutona 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langenove met een snelle inworp. Guzmán rent richting de bal. Guzmán speelt de bal door. Langenove geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Soczyński passt de bal zonder na te denken. Malancu rent richting de bal. Malancu geeft een lange en hoge pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Smuda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garbarini met de inworp. Soczyński rent richting de bal. Soczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Medina geeft de bal voor. Inworp. Garbarini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Soczyński passt de bal in één keer door. Kelmas is nu in balbezit. Kelmas geeft een hoge lob. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Carmelo bokst de bal weg.

78e minuut.
Langenove passt de bal in één keer door. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński onderschept slim de pass. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Soczyński rent richting de bal. Garbarini rent richting de bal. Garbarini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla schiet op doel. Carmelo bokst de bal weg.

81e minuut.
Crusat Domene geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Beclea. Goede buitenspelval van de verdediging. Malancu neemt vlug de vrije trap. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carl zeiss breme 34%, Gang z Plutona 66%.
carl zeiss breme - Gang z Plutona 2:0