Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GazowanArena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2169
KS Woda Mineralna Głowno United
343_nowa Tactiek moje2
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43 gemiddelde waardering 35.7
good Schieten good
good Passen poor
good Verdedigen adequate


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalski met de inworp. Bonadonna met een sublieme pass. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Boone geeft een lange en hoge pass. Carassai probeert naar een medespeler te passen. Pauletti is nu in balbezit. Martínez Mora is nu in balbezit. Martínez Mora geeft de bal voor. Dolenc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bonadonna met een sublieme pass. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer geeft een hoge lob. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Klungelig pakt Belfiore de bal. De Commer rent richting de bal. Boone is nu in balbezit. De Commer verovert de bal door een tackle van achteren. De Commer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Boone verovert de bal door een tackle van achteren. Boone speelt de bal door. Matassi is nu in balbezit. Pauletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pauletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pauletti is nu in balbezit. Pauletti passt de bal in één keer door. De Commer rent richting de bal. De Commer geeft een lange en hoge pass. Nöhmer heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Commer neemt de hoekschop. Pauletti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Michalski met een snelle inworp. Bonadonna geeft de bal voor. Pauletti krijgt zijn hoofd ertegen. Dolenc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Pasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Commer is nu in balbezit. De Commer passt de bal in één keer door. Krynicki rent richting de bal. Krynicki haalt uit met een fantastische trap. Dolenc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bavastrello onderschept slim de pass. Martínez Mora rent richting de bal. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. Dolenc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 1:0

40e minuut.
Carassai geeft een hoge lob. De Commer probeert naar een medespeler te passen. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 2:0

42e minuut.
Bavastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bavastrello geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pauletti de bal. Pauletti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Boone probeert naar een medespeler te passen. Michalski rent richting de bal. Michalski met een sublieme pass. Pauletti rent richting de bal. Pauletti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 26%, Głowno United 74%.
KS Woda Mineralna - Głowno United 2:0

46e minuut.
Uliczka komt het veld opgelopen. Kuczyński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Boone probeert naar een medespeler te passen. Uliczka rent richting de bal. Uliczka passt de bal in één keer door. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mikola is nu in balbezit. Mikola passt de bal zonder na te denken. Kuczyński is nu in balbezit. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap. Markiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 2:1

64e minuut.
De Commer onderschept slim de pass. De Commer probeert naar een medespeler te passen. Martínez Mora speelt de bal door. Krynicki rent richting de bal. Krynicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 3:1

65e minuut.
Seravalle speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukav speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 3:2

69e minuut.
Mikola rent richting de bal. Mikola passt de bal met de wreef. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - Głowno United 3:3

72e minuut.
Inworp. De Commer met de inworp. Bonadonna geeft een lange en hoge pass. Golak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 4:3

79e minuut.
Bavastrello met een harde bal richting middenveld. Figurski kopt de bal weg. Krynicki heeft problemen om de bal te vangen. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Carassai is nu in balbezit. Carassai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nöhmer de bal. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bonadonna met een sublieme pass. Golak is nu in balbezit. Golak passt de bal zonder na te denken. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Michalski met de inworp. Carassai geeft een hoge lob. Krynicki krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Bavastrello de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - Głowno United 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 38%, Głowno United 62%.
KS Woda Mineralna - Głowno United 5:3