Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamkir FC Zgierskie Diabły
3-5-2 Tactiek Autobus
50% Balbezit 50%
16% Spel op eigen helft 84%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 31
very good Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Cieplewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplewicz speelt de bal door. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 1:0

6e minuut.
Jurgielewicz is nu in balbezit. Jurgielewicz geeft een lange en hoge pass. Feyzullayev is nu in balbezit. Feyzullayev geeft de bal voor. Zakiroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Garboń bokst de bal weg.

9e minuut.
Jurgielewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soltanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əcəmi is nu in balbezit. Əcəmi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Soltanov rent richting de bal. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Zakiroğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 2:0

14e minuut.
Avila passt de bal in één keer door. Tulkis heeft problemen om de bal te vangen. Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cieplewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kmet de bal. Zakiroğlu onderschept slim de pass. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap. Garboń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 3:0

32e minuut.
Əcəmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Əcəmi passt de bal met de wreef. Daar is Zakiroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ... Garboń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 4:0

34e minuut.
Əcəmi verovert de bal door een tackle van achteren. Əcəmi geeft de bal voor. Zakiroğlu kopt de bal weg. Mütəllibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Xanbabayev is nu in balbezit. Soltanov rent richting de bal. Soltanov geeft een lange en hoge pass. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 12%, Zgierskie Diabły 88%.
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 4:0

46e minuut.
Soltanov met de inworp. Əcəmi rent richting de bal. Əcəmi probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu draait met de bal, schiet en ... Garboń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 5:0

51e minuut.
Garboń trapt de bal weg. Soltanov kopt de bal weg. Əcəmi geeft een hoge lob. Zakiroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Garboń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 6:0

52e minuut.
Tulkis rent richting de bal. Tulkis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jurgielewicz de bal. Mütəllibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mütəllibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Avila kopt de bal weg. Əcəmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Əcəmi geeft de bal voor. Zakiroğlu is nu in balbezit. Zakiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Avila probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis begaat een overtreding. Tulkis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Fiore geeft de bal voor. Feyzullayev kopt de bal weg. Daar is Kościuszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Soltanov geeft de bal voor. Tulkis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakiroğlu. Zakiroğlu krijgt een gele kaart. Tulkis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Xudaverdiyev komt het veld opgelopen. Tulkis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Məhərrəmov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kościuszko de bal. Əcəmi rent richting de bal. Əcəmi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Əcəmi passt de bal zonder na te denken. Cieplewicz rent richting de bal. Cieplewicz met een sublieme pass. Daar is Xudaverdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xudaverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Escrivà geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xanbabayev de bal. Əcəmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Əcəmi geeft een hoge lob. Mütəllibov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 7:0

71e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov passt de bal met de wreef. Əcəmi speelt de bal door. Mütəllibov is nu in balbezit. Mütəllibov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Xudaverdiyev kopt de bal weg. Kmet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mütəllibov. Mütəllibov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Xanbabayev geeft een lange en hoge pass. Mütəllibov kopt de bal weg. Klungelig pakt Escrivà de bal. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 19%, Zgierskie Diabły 81%.
Shamkir FC - Zgierskie Diabły 8:0