Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-06 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Meteor SC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9467
Meteor SC Real Spartacus
bogyo Tactiek friendly
43% Balbezit 57%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten good
average Passen solid
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Margitay is nu in balbezit. Margitay geeft een lange en hoge pass. Sebők rent richting de bal. Vásárhelyi onderschept slim de pass. Vásárhelyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mocsai onderschept slim de pass. Mocsai speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi draait met de bal, schiet en ... Arkadaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 1:0

27e minuut.
Gálhidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hanson komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Udvardy heeft problemen om de bal te vangen. Reszeli Soós is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sitku. Reszeli Soós wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 43%, Real Spartacus 57%.
Meteor SC - Real Spartacus 1:0

48e minuut.
Turi onderschept slim de pass. Turi geeft de bal voor. Arkadaş probeert naar een medespeler te passen. Gulácsy geeft de bal voor. Szatke krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Udvardy is nu in balbezit. Hanson rent richting de bal. Lónyay rent richting de bal. Hanson verovert de bal door een tackle van achteren. Hanson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kézdy rent richting de bal. Sitku rent richting de bal. Sitku schiet op doel. Arkadaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 2:0

58e minuut.
Lónyay geeft een lange en hoge pass. Tanboğa heeft problemen om de bal te vangen. Turi speelt de bal door. Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tanboğa geeft een hoge lob. Lónyay probeert de bal aan de voet te houden. Vásárhelyi is nu in balbezit. Vásárhelyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Real Spartacus 2:1

71e minuut.
Margitay passt de bal in één keer door. Inworp. Mocsai met een snelle inworp. Sitku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitku geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 25%, Real Spartacus 75%.
Meteor SC - Real Spartacus 2:1