Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ukraina U21 Costa Rica U21
Steve Kerr 14 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Maksimyuk speelt de bal door. Kirsanov rent richting de bal. Kirsanov met een sublieme pass. Dvirnyk is nu in balbezit. Dvirnyk haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 1:0

2e minuut.
Urbina met een sublieme pass. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Yesin is nu in balbezit. Yesin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Alos is nu in balbezit. Dvirnyk onderschept slim de pass. Dvirnyk met een sublieme pass. Maksimyuk is nu in balbezit. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Yesin is nu in balbezit. Murdock onderschept slim de pass. Dvirnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvirnyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yesin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alos rent richting de bal. Dvirnyk verovert de bal door een tackle van achteren. Dvirnyk passt de bal in één keer door. Daar is Maksimyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksimyuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Morera is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dovbun met een snelle inworp. Pashaev rent richting de bal. Pashaev geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dvirnyk controleert de bal met de borst. Campos bokst de bal weg. Dvirnyk rent richting de bal. Dvirnyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 2:0

21e minuut.
Dvirnyk passt de bal zonder na te denken. Kirsanov rent richting de bal. Kirsanov probeert naar een medespeler te passen. Yesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Quesada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Maksimyuk geeft een lange en hoge pass. Dvirnyk kopt de bal weg. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Yesin rent richting de bal. Yesin draait met de bal, schiet en ... Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Edmar met de inworp. Kirsanov met een sublieme pass. Dvirnyk is nu in balbezit. Dvirnyk schiet op doel. Campos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 26%, Costa Rica U21 74%.
Ukraina U21 - Costa Rica U21 3:0

46e minuut.
Stolyarchuk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Fokin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Murdock is nu in balbezit. Dyndikov onderschept slim de pass. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. Dvirnyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvirnyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 4:0

55e minuut.
Vahula komt het veld opgelopen. Barannikov komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Maksimyuk passt de bal met de wreef. Dvirnyk is nu in balbezit. Mena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dvirnyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dvirnyk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 5:0

60e minuut.
Kirsanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsanov speelt de bal door. Barannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barannikov schiet op doel. Campos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 6:0

63e minuut.
Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock passt de bal met de wreef. Pashaev met een sublieme pass. Dvirnyk is nu in balbezit. Dvirnyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pashaev speelt de bal door. Maksimyuk rent richting de bal. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Dyndikov met een sublieme pass. Barannikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvirnyk is nu in balbezit. Barannikov rent richting de bal. Barannikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorodov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vahula met de inworp. Kirsanov geeft een hoge lob. Maksimyuk rent richting de bal. Maksimyuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ukraina U21 - Costa Rica U21 7:0

79e minuut.
Bilovus geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Vahula de bal onder controle te krijgen. Kirsanov is nu in balbezit. Kirsanov geeft de bal voor. Maksimyuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Campos met een harde bal richting middenveld. Stolyarchuk kopt de bal weg. Fokin heeft problemen om de bal te vangen. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Markanich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukraina U21 22%, Costa Rica U21 78%.
Ukraina U21 - Costa Rica U21 7:0