Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn LKS-SOLAVIA-GROJEC
4-1-2-3 Tactiek Solavia
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 38.3
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Valmierietis de bal. Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Maes passt de bal zonder na te denken. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Panzeri is nu in balbezit. Panzeri passt de bal zonder na te denken. Daar is Šimáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. Renner probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Panzeri heeft problemen om de bal te vangen. Panzeri schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Barrera geeft een hoge lob. Maes met een sublieme pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel. Renner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 1:0

13e minuut.
Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński rent richting de bal. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Treccani geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panzeri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šimáček rent richting de bal. Šimáček passt de bal met de wreef. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 2:0

21e minuut.
Celko met een sublieme pass. Treccani is nu in balbezit. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 3:0

31e minuut.
Šimáček is nu in balbezit. Šimáček passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Treccani de bal. Gliński is nu in balbezit. Gliński schiet op doel. Renner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Somfai kopt de bal weg. Maes probeert naar een medespeler te passen. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 4:0

33e minuut.
Domarski kopt de bal weg. Panzeri speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński haalt uit met een fantastische trap. Renner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 5:0

38e minuut.
Šimáček is nu in balbezit. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Przewoźniak probeert naar een medespeler te passen. Szeremet heeft problemen om de bal te vangen. Panzeri met een sublieme pass. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Šimáček controleert de bal met de borst. Panzeri met een sublieme pass. Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Renner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 32%, LKS-SOLAVIA-GROJEC 68%.
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 5:0

70e minuut.
Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimáček verovert de bal door een tackle van achteren. Šimáček probeert naar een medespeler te passen. Celko is nu in balbezit. Celko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Panzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzeri probeert naar een medespeler te passen. Gliński is nu in balbezit. Gliński draait met de bal, schiet en ... Renner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Domarski heeft problemen om de bal te vangen. Tyszko speelt de bal door. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński draait met de bal, schiet en ... Renner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zamati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamati passt de bal in één keer door. Somfai is nu in balbezit. Somfai probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Widarsson probeert de bal aan de voet te houden. Šimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szeremet krijgt een gele kaart. Šimáček raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šimáček kan niet meer verder spelen. Dornelles komt het veld opgelopen. Gliński neemt de penalty, wat een uithaal! Renner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 6:0

89e minuut.
Acıbadem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyszko rent richting de bal. Tyszko geeft de bal voor. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. Renner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Celko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Szeremet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 34%, LKS-SOLAVIA-GROJEC 66%.
F.C Juventus Turyn - LKS-SOLAVIA-GROJEC 6:0