Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vexel FC_BARCA_FC
442 Defend Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 31.5
outstanding Schieten average
excellent Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Wenta geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Wenta onderschept slim de pass. Woodward verovert de bal door een tackle van achteren. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Piękniś bokst de bal weg. Doruch rent richting de bal. Doruch schiet op doel. Piękniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Woodward rent richting de bal. Woodward schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Genchoff de bal. Genchoff passt de bal in één keer door. Orta speelt de bal door. Woodward rent richting de bal. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta passt de bal zonder na te denken. Woodward is nu in balbezit. Woodward schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Boniecki rent richting de bal. Boniecki geeft de bal voor. Inworp. Genchoff met een snelle inworp. Doruch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wenta trapt de bal weg van het doel. Plitica kopt de bal weg. Birnicu met een sublieme pass. Woodward is nu in balbezit. Woodward schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wenta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Woodward rent richting de bal. Woodward passt de bal zonder na te denken. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Piękniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 2:0

11e minuut.
Karczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belidiman probeert naar een medespeler te passen. Doruch met een sublieme pass. Woodward rent richting de bal. Woodward haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 3:0

17e minuut.
Trojan met een sublieme pass. Genchoff rent richting de bal. Genchoff met een sublieme pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 4:0

20e minuut.
Doruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Doruch probeert naar een medespeler te passen. Woodward rent richting de bal. Woodward schiet op doel. Wenta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piękniś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 5:0

20e minuut.
Ziel is nu in balbezit. Ziel probeert naar een medespeler te passen. Karczewski rent richting de bal. Woodward verovert de bal door een tackle van achteren. Woodward geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Brihuneţ speelt de bal door. Doruch rent richting de bal. Doruch passt de bal met de wreef. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Piękniś trapt de bal weg. Orta kopt de bal weg. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Piękniś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Genchoff rent richting de bal. Genchoff geeft een hoge lob. Daar is Wenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodward rent richting de bal. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jaruzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doruch onderschept slim de pass. Doruch geeft een lange en hoge pass. Woodward rent richting de bal. Woodward draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Doruch met een sublieme pass. Woodward rent richting de bal. Woodward schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wenta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 6:0

33e minuut.
Plitica passt de bal in één keer door. Daar is Fetoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doruch met een sublieme pass. Woodward is nu in balbezit. Woodward haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doruch passt de bal in één keer door. Genchoff rent richting de bal. Genchoff passt de bal met de wreef. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 7:0

42e minuut.
Daar is Woodward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodward probeert naar een medespeler te passen. Doruch probeert naar een medespeler te passen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff onderschept slim de pass. Genchoff geeft een lange en hoge pass. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward draait met de bal, schiet en ... Piękniś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Wenta onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zbaraski de bal. Doruch rent richting de bal. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 22%, FC_BARCA_FC 78%.
Vexel - FC_BARCA_FC 7:0

46e minuut.
Woodward onderschept slim de pass. Daar is Woodward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodward met een sublieme pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Boniecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genchoff met de inworp. Doruch geeft de bal voor. Woodward maakt een snoekduik en kopt de bal. Piękniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Orta bereikt de bal nog maar net als eerste. Orta geeft een lange en hoge pass. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff geeft een lange en hoge pass. Woodward krijgt zijn hoofd ertegen. Piękniś bokst de bal weg.

54e minuut.
Orta verovert de bal door een tackle van achteren. Orta geeft een lange en hoge pass. Woodward is nu in balbezit. Woodward schiet op doel. Piękniś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 8:0

57e minuut.
Belidiman onderschept slim de pass. Belidiman geeft de bal voor. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Woodward de bal. Woodward draait met de bal, schiet en ... Piękniś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 9:0

61e minuut.
Doruch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Birnicu de bal. Sioćko rent richting de bal. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Genchoff kopt de bal weg. Doruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Doruch passt de bal zonder na te denken. Genchoff geeft een hoge lob. Woodward springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Plitica kopt de bal weg. Genchoff met een sublieme pass. Klungelig pakt Wenta de bal. Woodward rent richting de bal. Woodward haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Wenta trapt de bal weg. Orta kopt de bal weg. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 10:0

66e minuut.
Zbaraski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbaraski speelt de bal door. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel. Wenta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Belidiman geeft de bal voor. Doruch met een sublieme pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Piękniś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 11:0

71e minuut.
Plitica probeert naar een medespeler te passen. Genchoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchoff geeft de bal voor. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Boniecki trapt de bal weg. Daar is Doruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doruch met een sublieme pass. Daar is Birnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 12:0

79e minuut.
Inworp. Belidiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orta speelt de bal door. Woodward rent richting de bal. Woodward schiet op doel. Piękniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Genchoff met een snelle inworp. Doruch probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. Piękniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vexel - FC_BARCA_FC 13:0

81e minuut.
Orta probeert naar een medespeler te passen. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward passt de bal in één keer door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Woodward probeert de bal met de borst te controleren. Woodward passt de bal in één keer door. Boniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vexel 24%, FC_BARCA_FC 76%.
Vexel - FC_BARCA_FC 13:0