Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Nietykalni Widzew Staś
Nietykalni Tactiek 442
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 32.8
formidable Schieten average
solid Passen good
average Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Massenbach de bal. Kiertszewicz onderschept slim de pass. Kiertszewicz geeft een hoge lob. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 1:0

7e minuut.
Truşcă onderschept slim de pass. Truşcă geeft de bal voor. Conrado controleert de bal met de borst. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 2:0

22e minuut.
Yusifzadə passt de bal in één keer door. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pożegowiak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Suzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiertszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiertszewicz speelt de bal door. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Arenere trapt de bal weg van het doel. Kiertszewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Battersby de bal. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pożegowiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiertszewicz de bal. Kiertszewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Truşcă de bal. Truşcă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Esperante rent richting de bal. Yusifzadə onderschept slim de pass. Yusifzadə passt de bal met de wreef. Truşcă is nu in balbezit. Truşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 3:0

40e minuut.
Nenea rent richting de bal. Nenea speelt de bal door. Qəzənfərov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Truşcă de bal. Truşcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak met een sublieme pass. Daar is Yusifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə geeft een lange en hoge pass. Nenea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Nietykalni 40%, Widzew Staś 60%.
KP Nietykalni - Widzew Staś 3:0

48e minuut.
Szerszunowicz speelt de bal door. Stypuła rent richting de bal. Stypuła geeft een lange en hoge pass. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeoli komt het veld opgelopen. Kiertszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nenea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 4:0

61e minuut.
Suzano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stypuła. Suzano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delfour komt het veld opgelopen. Taniguchi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Qəzənfərov geeft de bal voor. Daar is Taniguchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifzadə met een sublieme pass. Nenea controleert de bal met de borst. Nenea schiet op doel. Arenere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Adamczyk heeft problemen om de bal te vangen. Truşcă met een sublieme pass. Pożegowiak rent richting de bal. Pożegowiak speelt de bal door. Yusifzadə geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 5:0

74e minuut.
Qəzənfərov is nu in balbezit. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Kuchta kopt de bal weg. Nenea rent richting de bal. Nenea schiet op doel. Arenere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boniek komt het veld opgelopen. Grabskis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nenea rent richting de bal. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifzadə passt de bal zonder na te denken. Truşcă rent richting de bal. Truşcă draait met de bal, schiet en ... Arenere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kiertszewicz zal de hoekschop nemen. Truşcă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 6:0

88e minuut.
Nenea probeert naar een medespeler te passen. Kiertszewicz is nu in balbezit. Kiertszewicz passt de bal zonder na te denken. Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Adamczyk is nu in balbezit. Truşcă onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Delfour ... Strafschop! Directe rode kaart, Delfour moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Delfour schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Truşcă raakt geblesseerd tijdens het duel. Truşcă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Nietykalni - Widzew Staś 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Nietykalni 37%, Widzew Staś 63%.
KP Nietykalni - Widzew Staś 7:0