Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Unia 2010 Leszno Vikings2
5-3.2 Tactiek 1
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 30.3
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen poor


4e minuut.
Calisto verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrcz probeert naar een medespeler te passen. Buratti is nu in balbezit. Rybiałek onderschept slim de pass. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. Zając probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Trumiński onderschept slim de pass. Trumiński passt de bal in één keer door. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek onderschept slim de pass. Szmek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 1:0

15e minuut.
Pudełko onderschept slim de pass. Pudełko geeft een lange en hoge pass. Szmek is nu in balbezit. Szmek draait met de bal, schiet en ... Zając maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 2:0

17e minuut.
Kazalski rent richting de bal. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kazalski zijn tegenspeler op de grond. Kazalski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Quintelier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buratti de bal. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. Zając maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 3:0

29e minuut.
Foster kopt de bal weg. Szmek is nu in balbezit. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Zając werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 4:0

39e minuut.
Quintelier passt de bal zonder na te denken. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek passt de bal in één keer door. Szmek is nu in balbezit. Szmek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 5:0

41e minuut.
Trumiński met een snelle inworp. Quintelier speelt de bal door. Szmek rent richting de bal. Szmek schiet op doel. Zając werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Pank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster kopt de bal weg. Klungelig pakt Buratti de bal. Szmek is nu in balbezit. Szmek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 46%, Vikings2 54%.
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 5:0

57e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek passt de bal met de wreef. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Zając probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Zając kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bojkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schürrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaffer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Calisto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmek rent richting de bal. Szmek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 6:0

70e minuut.
Buratti rent richting de bal. Buratti geeft een hoge lob. Rybiałek speelt de bal door. Szmek is nu in balbezit. Szmek haalt uit met een fantastische trap. Zając verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek onderschept slim de pass. Szmek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bojkiewicz geeft een hoge lob. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cetner geeft de bal voor. Schürrer rent richting de bal. Shaffer begaat een overtreding. Shaffer krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bojkiewicz is nu in balbezit. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner passt de bal in één keer door. Schürrer rent richting de bal. Schürrer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 2010 Leszno 46%, Vikings2 54%.
KS Unia 2010 Leszno - Vikings2 6:0