Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Suns Jagodziańki
5-3-2 Tactiek Nowa nadzieja
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Gras speelt de bal door. Selmi rent richting de bal. Selmi geeft de bal voor. Birnicu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Jagodziańki 1:0

6e minuut.
Daar is Luliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacek verovert de bal door een tackle van achteren. Gacek geeft een lange en hoge pass. Rabatkevich rent richting de bal. Rabatkevich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Selmi passt de bal in één keer door. Świerniak met een sublieme pass. Birnicu rent richting de bal. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński haalt uit met een fantastische trap. Ulanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tetwin speelt de bal door. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras geeft de bal voor. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ulanov probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Gras passt de bal met de wreef. Świerniak rent richting de bal. Świerniak passt de bal in één keer door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Jagodziańki 2:0

33e minuut.
Świerniak kopt de bal weg. Gras rent richting de bal. Gras probeert naar een medespeler te passen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. Ulanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Selmi passt de bal zonder na te denken. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu passt de bal zonder na te denken. Luliński rent richting de bal. Luliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Gras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak passt de bal met de wreef. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Gras passt de bal in één keer door. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi passt de bal met de wreef. Luliński is nu in balbezit. Luliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ulanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Suns 48%, Jagodziańki 52%.
FC Suns - Jagodziańki 2:0

53e minuut.
Sztoic is nu in balbezit. Sztoic passt de bal met de wreef. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński draait met de bal, schiet en ... Ulanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Birnicu controleert de bal met de borst. Birnicu geeft de bal voor. Luliński rent richting de bal. Selmi geeft een lange en hoge pass. Birnicu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński rent richting de bal. Selmi probeert naar een medespeler te passen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras geeft de bal voor. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński is nu in balbezit. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Jagodziańki 3:0

74e minuut.
Rabatkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lízl bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Świerniak zijn tegenspeler op de grond. Świerniak krijgt een gele kaart. Lízl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lízl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Luliński de bal. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi geeft een lange en hoge pass. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Birnicu is nu in balbezit. Luliński rent richting de bal. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ulanov trapt de bal weg. Gras geeft een hoge lob. Luliński kopt de bal weg. Birnicu heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Suns - Jagodziańki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Suns 43%, Jagodziańki 57%.
FC Suns - Jagodziańki 4:0