Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Siechnice Fc Zieloni 1985
5 def Tactiek 442
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten average
solid Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Turoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biesik is nu in balbezit. Biesik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kunt probeert naar een medespeler te passen. Tokur rent richting de bal. de Windt probeert naar een medespeler te passen. Kunt is nu in balbezit. Kunt passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Antonescu met de inworp. Lucius is nu in balbezit. Lucius geeft een lange en hoge pass. de Windt kopt de bal weg. Biesik geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
de Windt passt de bal in één keer door. Tokur probeert naar een medespeler te passen. Biesik is nu in balbezit. Biesik haalt uit met een fantastische trap. Massé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Fc Zieloni 1985 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Siechnice 25%, Fc Zieloni 1985 75%.
KS Siechnice - Fc Zieloni 1985 1:0

59e minuut.
Daar is de Windt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Windt geeft een hoge lob. Garfield is nu in balbezit. Biesik onderschept slim de pass. Biesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Fc Zieloni 1985 2:0

67e minuut.
Laterza bereikt de bal nog maar net als eerste. Laterza geeft de bal voor. Inworp. Ruzak met een snelle inworp. Tokur geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Laterza probeert de bal aan de voet te houden. Ruzak geeft de bal voor. Turoni heeft problemen om de bal te vangen. de Windt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Windt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kunt met de inworp. de Windt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Biesik is nu in balbezit. Biesik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Siechnice - Fc Zieloni 1985 3:0

88e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunt verovert de bal door een tackle van achteren. Kunt geeft een hoge lob. Biesik is nu in balbezit. Biesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Tokur probeert de bal met de borst te controleren. Tokur passt de bal met de wreef. Daar is Laterza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesik rent richting de bal. Biesik draait met de bal, schiet en ... Massé bokst de bal weg. Biesik is nu in balbezit. Biesik schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Siechnice 20%, Fc Zieloni 1985 80%.
KS Siechnice - Fc Zieloni 1985 3:0