Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY Chorley Poole
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 18.9
excellent Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Wise kopt de bal weg. Yaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang passt de bal in één keer door. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dolan kopt de bal weg. Wise met een sublieme pass. Klungelig pakt Owеn de bal. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Beattie met een sublieme pass. Yaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang passt de bal zonder na te denken. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić schiet op doel. Shilton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Doeltrap. Shilton trapt de bal weg van het doel. Beattie kopt de bal weg. Kajganić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kajganić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 1:0

21e minuut.
Hirst geeft een hoge lob. Dolan rent richting de bal. Dolan speelt de bal door. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Prat met een sublieme pass. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić speelt de bal door. Yaoyang is nu in balbezit. Yaoyang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Domazet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thompson is nu in balbezit. Kajganić onderschept slim de pass. Kajganić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Owеn passt de bal in één keer door. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolan verovert de bal door een tackle van achteren. Nolan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 51%, Chorley Poole 49%.
DARBY - Chorley Poole 1:0

51e minuut.
Kajganić is nu in balbezit. Kajganić passt de bal zonder na te denken. Daar is Yaoyang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaoyang draait met de bal, schiet en ... Shilton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 2:0

53e minuut.
Owеn is nu in balbezit. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold passt de bal in één keer door. Carragher rent richting de bal. Carragher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 2:1

57e minuut.
Thompson geeft een lange en hoge pass. Dolan kopt de bal weg. Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang is nu in balbezit. Yaoyang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Alexander-Arnold geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang schiet op doel. Shilton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 3:1

64e minuut.
Beattie onderschept slim de pass. Beattie probeert naar een medespeler te passen. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić geeft de bal voor. Yaoyang rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dolan probeert naar een medespeler te passen. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie geeft een lange en hoge pass. Yaoyang is nu in balbezit. Yaoyang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 4:1

73e minuut.
Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat met een sublieme pass. Kajganić speelt de bal door. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 5:1

76e minuut.
Kajganić is nu in balbezit. Kajganić passt de bal in één keer door. Yaoyang is nu in balbezit. Yaoyang haalt uit met een fantastische trap. Shilton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 6:1

78e minuut.
Kajganić is nu in balbezit. Kajganić speelt de bal door. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Chorley Poole 7:1

87e minuut.
Carragher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morris komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kajganić heeft problemen om de bal te vangen. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang onderschept slim de pass. Yaoyang draait met de bal, schiet en ... Wooley probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 36%, Chorley Poole 64%.
DARBY - Chorley Poole 7:1