Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wantage Chorley Collieries
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day passt de bal met de wreef. Wonder rent richting de bal. Wonder haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morley de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rigg neemt de hoekschop. Wonder krijgt zijn hoofd ertegen. Garnacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Marshall met een sublieme pass. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright is nu in balbezit. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Day onderschept slim de pass. Day passt de bal zonder na te denken. Wonder rent richting de bal. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Chorley Collieries 0:1

9e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney onderschept slim de pass. Wright onderschept slim de pass. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall schiet op doel. Callaghan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Whittaker kopt de bal weg. Marshall rent richting de bal. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney verovert de bal door een tackle van achteren. Sweeney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wantage - Chorley Collieries 1:1

26e minuut.
Inworp. Twelvetrees met de inworp. Klungelig pakt Day de bal. Day haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Chorley Collieries 1:2

28e minuut.
Dobson probeert naar een medespeler te passen. Rigg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whittaker. Whittaker krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Viduka verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall is nu in balbezit. Marshall passt de bal in één keer door. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dobson geeft de bal voor. Wonder is nu in balbezit. Morley is nu in balbezit. Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder haalt uit met een fantastische trap. Garnacho bokst de bal weg. Wonder rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wantage - Chorley Collieries 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wantage 50%, Chorley Collieries 50%.
Wantage - Chorley Collieries 1:3

56e minuut.
Turnbull geeft een lange en hoge pass. Wilcox bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilcox passt de bal in één keer door. Sweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney draait met de bal, schiet en ... Callaghan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Craig kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilcox de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turnbull. Turnbull krijgt een gele kaart. Wilcox raakt geblesseerd tijdens het duel. Kitson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sweeney. Sweeney krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell passt de bal in één keer door. Dobson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall schiet op doel. Callaghan bokst de bal weg.

86e minuut.
Day is nu in balbezit. Klungelig pakt Wonder de bal. Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder rent richting de bal. Wonder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wantage 45%, Chorley Collieries 55%.
Wantage - Chorley Collieries 1:3