Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartford Royals Tonbridge Victoria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Sturrock kopt de bal weg. Jones is nu in balbezit. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney onderschept slim de pass. Roоney haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Eze probeert de bal aan de voet te houden. Sessegnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 0:1

17e minuut.
Eze rent richting de bal. Dean rent richting de bal. Dean passt de bal met de wreef. Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 0:2

20e minuut.
Sharp geeft de bal voor. Sturrock kopt de bal weg. Daar is Sharp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney onderschept slim de pass. Roоney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Eze rent richting de bal. Sidwell verovert de bal door een tackle van achteren. Sidwell speelt de bal door. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 0:3

37e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock passt de bal in één keer door. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lambert met een harde bal richting middenveld. Renshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips begaat een overtreding. Wright-Phillips krijgt een gele kaart. Renshaw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yeboah zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sharp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renshaw met de inworp. Sturrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturrock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Royals 48%, Tonbridge Victoria 52%.
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 0:3

55e minuut.
Tucker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shearer komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sharp rent richting de bal. Sidwell verovert de bal door een tackle van achteren. Sidwell speelt de bal door. Webb is nu in balbezit. Webb geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Rogers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Shearer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Shearer verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock verovert de bal door een tackle van achteren. Sturrock geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 1:3

62e minuut.
Bridges met een sublieme pass. Sharp rent richting de bal. Sharp speelt de bal door. Roоney is nu in balbezit. Roоney draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neville probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessegnon is nu in balbezit. Dean rent richting de bal. Sessegnon rent richting de bal. Sessegnon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Yeboah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah passt de bal zonder na te denken. Sturrock met een sublieme pass. Roоney rent richting de bal. Roоney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 2:3

73e minuut.
Neville rent richting de bal. Sturrock onderschept slim de pass. Sturrock passt de bal met de wreef. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney schiet op doel. Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Sessegnon heeft problemen om de bal te vangen. Yeboah rent richting de bal. Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon geeft een lange en hoge pass. Williams probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford Royals 55%, Tonbridge Victoria 45%.
Dartford Royals - Tonbridge Victoria 2:3