Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coleshill Town Machiavellian
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Marvel kopt de bal weg. Miley bereikt de bal nog maar net als eerste. Dribble begaat een overtreding. Dribble krijgt een gele kaart. Miley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miley kan niet meer verder spelen. Roоney komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Morgan geeft de bal voor. Dribble is nu in balbezit. Dribble speelt de bal door. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Watts speelt de bal door. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed met een sublieme pass. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Suker is nu in balbezit. Juninho is nu in balbezit. Juninho schiet op doel. Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coleshill Town 33%, Machiavellian 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coleshill Town - Machiavellian 0:0

69e minuut.
Marvel speelt de bal door. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bree de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roоney met een snelle inworp. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Suker geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roоney zal de hoekschop nemen. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Bellingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke onderschept slim de pass. Solanke passt de bal in één keer door. Menace heeft problemen om de bal te vangen. Menace haalt uit met een fantastische trap. Lennon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kemp is nu in balbezit. Roberts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kemp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Persie komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kemp geeft de bal voor. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed begaat een overtreding. Reed krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Solanke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morgan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Reed de bal. Menace is nu in balbezit. Menace schiet op doel. Reed probeert de bal met de borst te controleren. Lennon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Reed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Machiavellian 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coleshill Town 43%, Machiavellian 57%.
Coleshill Town - Machiavellian 1:0