Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeastWitg2WibgBacks f.c RaithRoversPL
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gardener passt de bal in één keer door. Marshall geeft de bal voor. Mayo is nu in balbezit. Mayo schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 0:1

6e minuut.
Gardener met een sublieme pass. Jonеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonеs passt de bal met de wreef. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 1:1

11e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane heeft problemen om de bal te vangen. NeviIIe bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane verovert de bal door een tackle van achteren. Keane geeft een hoge lob. Beckham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Craven de bal. Craven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 2:1

14e minuut.
Marshall onderschept slim de pass. Marshall geeft een lange en hoge pass. Chopra is nu in balbezit. Mayo onderschept slim de pass. Mayo schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Craven rent richting de bal. Craven passt de bal met de wreef. Spencer is nu in balbezit. Spencer draait met de bal, schiet en ... Beckham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 3:1

33e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vaughn de bal onder controle te krijgen. Mayo rent richting de bal. Mayo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 3:2

35e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayo onderschept slim de pass. Vaughn is nu in balbezit. Vaughn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeastWitg2WibgBacks 51%, f.c RaithRoversPL 49%.
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 3:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keane met de inworp. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Craven rent richting de bal. Craven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marshall passt de bal zonder na te denken. Wetherall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetherall passt de bal met de wreef. Mayo rent richting de bal. Mayo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins passt de bal met de wreef. Mayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaughn is nu in balbezit. Vaughn haalt uit met een fantastische trap. Juninho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeastWitg2WibgBacks 46%, f.c RaithRoversPL 54%.
BeastWitg2WibgBacks - f.c RaithRoversPL 3:2