Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Grizzlies XXI
X Tactiek XXI
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 28.1
adequate Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Kelly passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaliński de bal. Kaliński geeft de bal voor. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garp raakt geblesseerd tijdens het duel. Kunák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Sartorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 1:0

13e minuut.
Pączko speelt de bal door. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zirbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bagwell speelt de bal door. Daar is Morman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Sartorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 2:0

22e minuut.
Pączko probeert naar een medespeler te passen. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doncu trapt de bal weg van het doel. Kaliński kopt de bal weg. Garp is nu in balbezit. Garp draait met de bal, schiet en ... Sartorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bagwell speelt de bal door. Zirbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirbel passt de bal zonder na te denken. Alcott rent richting de bal. Alcott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kunák passt de bal in één keer door. Kaliński met een sublieme pass. Butković probeert naar een medespeler te passen. Tanoira heeft problemen om de bal te vangen. Tanoira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pączko passt de bal in één keer door. Alcott rent richting de bal. de Meersman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alcott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alcott legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Alcott is nu in balbezit. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński geeft een hoge lob. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 54%, Grizzlies XXI 46%.
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 3:0

64e minuut.
Doncu met een harde bal richting middenveld. Morman kopt de bal weg. Butković geeft de bal voor. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garp is nu in balbezit. Garp schiet op doel. Sartorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sartorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Zirbel rent richting de bal. Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński geeft een hoge lob. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zirbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thatcher is nu in balbezit. Met opzet legt Garp zijn tegenspeler op de grond. Garp is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Pączko onderschept slim de pass. Pączko geeft een hoge lob. Jameson is nu in balbezit. Jameson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 3:1

82e minuut.
Kaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kaliński speelt de bal door. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Sartorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 47%, Grizzlies XXI 53%.
Real Madrid Sv - Grizzlies XXI 4:1