Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteor SC Gunners on board FC
bogyo Tactiek Burn
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 28.1
very good Schieten weak
solid Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Hámos verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy geeft een lange en hoge pass. Katona heeft problemen om de bal te vangen. Katona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy met een sublieme pass. Katona heeft problemen om de bal te vangen. Katona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 1:0

4e minuut.
Jenőfi onderschept slim de pass. Dibáczy rent richting de bal. Jenőfi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dibáczy raakt geblesseerd tijdens het duel. Katona legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 2:0

16e minuut.
Zila passt de bal met de wreef. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona onderschept slim de pass. Katona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 3:0

17e minuut.
Hámos met een sublieme pass. Klungelig pakt Domokos de bal. Laár verovert de bal door een tackle van achteren. Katona rent richting de bal. Katona draait met de bal, schiet en ... Tompa bokst de bal weg. Kis-Molnár rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 4:0

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tompa trapt de bal weg. Lónyay kopt de bal weg. Laár rent richting de bal. Laár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár draait met de bal, schiet en ... Katona rent richting de bal. Katona schiet op doel. Tompa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 5:0

25e minuut.
Laár is nu in balbezit. Lónyay met een sublieme pass. Katona rent richting de bal. Katona schiet op doel. Tompa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 6:0

29e minuut.
Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz geeft de bal voor. Kis-Molnár rent richting de bal. Dibáczy geeft een hoge lob. Laár krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sztanó geeft een lange en hoge pass. Dibáczy kopt de bal weg. Tábori is nu in balbezit. Kis-Molnár verovert de bal door een tackle van achteren. Kis-Molnár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zila is nu in balbezit. Zila met een sublieme pass. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár draait met de bal, schiet en ... Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Lónyay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kenéz de bal. Dibáczy rent richting de bal. Katona is nu in balbezit. Katona schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zila passt de bal in één keer door. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy met een sublieme pass. Katona is nu in balbezit. Katona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 19%, Gunners on board FC 81%.
Meteor SC - Gunners on board FC 6:0

47e minuut.
Földes speelt de bal door. Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 7:0

54e minuut.
Kenéz is nu in balbezit. Kenéz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kis-Molnár de bal. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lónyay verovert de bal door een tackle van achteren. Lónyay passt de bal zonder na te denken. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 8:0

60e minuut.
Kenéz geeft een lange en hoge pass. Laár kopt de bal weg. Katona probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár haalt uit met een fantastische trap. Tompa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 9:0

62e minuut.
Földes is nu in balbezit. Földes geeft een hoge lob. Laár is nu in balbezit. Laár draait met de bal, schiet en ... Ócsai probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Zila met een sublieme pass. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zila heeft problemen om de bal te vangen. Zila geeft de bal voor. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 10:0

77e minuut.
Lónyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónyay met een sublieme pass. Dibáczy speelt de bal door. Katona is nu in balbezit. Katona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ócsai speelt de bal door. Lónyay rent richting de bal. Lónyay passt de bal zonder na te denken. Laár bereikt de bal nog maar net als eerste. Laár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zalka passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy met een sublieme pass. Laár is nu in balbezit. Laár haalt uit met een fantastische trap. Tompa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Katona is nu in balbezit. Katona schiet op doel. Tompa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 11:0

90e minuut.
Katona passt de bal in één keer door. Daar is Dibáczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zila probeert naar een medespeler te passen. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár haalt uit met een fantastische trap. Tompa bokst de bal weg. Katona bereikt de bal nog maar net als eerste. Katona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteor SC - Gunners on board FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteor SC 14%, Gunners on board FC 86%.
Meteor SC - Gunners on board FC 12:0