Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyíregyháza Spartacus FC Kombispor
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 25.8
excellent Schieten average
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Carolina is nu in balbezit. Jovánczai rent richting de bal. Sazon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jovánczai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jovánczai kan niet meer verder spelen. Tejnóra komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Haznadar met een sublieme pass. Sazon is nu in balbezit. Sazon speelt de bal door. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 1:0

4e minuut.
Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina passt de bal met de wreef. Butaeye probeert naar een medespeler te passen. Sazon rent richting de bal. Sazon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sazon is nu in balbezit. Carolina heeft problemen om de bal te vangen. Sazon is nu in balbezit. Sazon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 2:0

7e minuut.
Carolina is nu in balbezit. Sazon rent richting de bal. Sazon passt de bal met de wreef. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ... Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Káposzta passt de bal met de wreef. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon geeft een lange en hoge pass. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai draait met de bal, schiet en ... Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Haznadar de bal. Haznadar geeft de bal voor. Klungelig pakt Carolina de bal. Sazon is nu in balbezit. Sazon haalt uit met een fantastische trap. Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 3:0

14e minuut.
Butaeye geeft een lange en hoge pass. Balajcza controleert de bal met de borst. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 4:0

17e minuut.
Balajcza kopt de bal weg. Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar passt de bal in één keer door. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gubán trapt de bal weg van het doel. Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar passt de bal in één keer door. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Radnai is nu in balbezit. Radnai geeft de bal voor. Nádai kopt de bal weg. Sazon rent richting de bal. Sazon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gubán speelt de bal door. Radnai kopt de bal weg. Tornyi heeft problemen om de bal te vangen. Carolina is nu in balbezit. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Radnai geeft de bal voor. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina probeert naar een medespeler te passen. Sazon heeft problemen om de bal te vangen. Sazon draait met de bal, schiet en ... Gubán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Orth onderschept slim de pass. Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carolina de bal. Carolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 5:0

31e minuut.
Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai geeft een hoge lob. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon schiet op doel. Gubán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 6:0

32e minuut.
Radnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar passt de bal in één keer door. Radnai geeft de bal voor. Carolina krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Haznadar geeft een hoge lob. Gubán met een sublieme pass. Radnai kopt de bal weg. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Radnai passt de bal in één keer door. Haznadar heeft problemen om de bal te vangen. Szilágyi is nu in balbezit. Haznadar onderschept slim de pass. Haznadar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Haznadar met een sublieme pass. Sazon rent richting de bal. Carolina is nu in balbezit. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butaeye met de inworp. Haznadar geeft een hoge lob. Carolina is nu in balbezit. Carolina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Radnai met een sublieme pass. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ligeti de bal onder controle te krijgen. Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza Spartacus FC 21%, Kombispor 79%.
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 7:0

54e minuut.
Barkóczi onderschept slim de pass. Barkóczi geeft een hoge lob. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 8:0

56e minuut.
Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeti rent richting de bal. Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 9:0

59e minuut.
Ligeti geeft een lange en hoge pass. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Radnai is nu in balbezit. Radnai passt de bal in één keer door. Carolina geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 10:0

64e minuut.
Balajcza geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sazon de bal onder controle te krijgen. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye geeft een hoge lob. Carolina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Radnai kopt de bal weg. Haznadar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szilágyi. Szilágyi krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Radnai geeft een lange en hoge pass. Daar is Carolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligeti is nu in balbezit. Carolina verovert de bal door een tackle van achteren. Carolina schiet op doel. Gubán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Haznadar met een sublieme pass. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye probeert naar een medespeler te passen. Carolina rent richting de bal. Carolina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 11:0

73e minuut.
Gubán met een sublieme pass. Radnai speelt de bal door. Butaeye probeert naar een medespeler te passen. Carolina is nu in balbezit. Carolina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Haznadar is nu in balbezit. Haznadar passt de bal met de wreef. Butaeye probeert naar een medespeler te passen. Sazon is nu in balbezit. Sazon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 12:0

80e minuut.
Gubán met een sublieme pass. Haznadar kopt de bal weg. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 13:0

85e minuut.
Ligeti geeft een hoge lob. Pető kopt de bal weg. Haznadar is nu in balbezit. Haznadar passt de bal zonder na te denken. Butaeye geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Gubán trapt de bal weg. Radnai heeft problemen om de bal te vangen. Radnai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gubán probeert naar een medespeler te passen. Porath kopt de bal weg. Butaeye heeft problemen om de bal te vangen. Haznadar geeft de bal voor. Carolina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Haznadar is nu in balbezit. Haznadar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balajcza de bal. Carolina is nu in balbezit. Carolina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza Spartacus FC 20%, Kombispor 80%.
Nyíregyháza Spartacus FC - Kombispor 13:0