Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Zalau FC Army
gabitza Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 19
excellent Schieten weak
good Passen hopeless
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Răduţă speelt de bal door. Buriol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corbea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Matusek kopt de bal weg. Carol heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Răduţă met een harde bal richting middenveld. Matusek kopt de bal weg. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rădoiu rent richting de bal. Carol rent richting de bal. Lindhardt begaat een overtreding. Carol wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Lindhardt probeert naar een medespeler te passen. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Matusek met de inworp. Buriol heeft problemen om de bal te vangen. Buriol passt de bal in één keer door. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási schiet op doel. Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 1:0

20e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Huy speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Buriol met een sublieme pass. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. László legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! László krijgt een gele kaart. Weiner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weiner neemt de penalty, wat een uithaal! Răduţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 2:0

23e minuut.
Dinu is nu in balbezit. Weiner onderschept slim de pass. Weiner passt de bal met de wreef. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Răduţă probeert wanhopig de bal te grijpen. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 3:0

25e minuut.
Buriol is nu in balbezit. Buriol passt de bal in één keer door. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriol geeft een hoge lob. Rădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Weiner is nu in balbezit. Weiner geeft de bal voor. Ivansuc heeft problemen om de bal te vangen. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Matusek speelt de bal door. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbea maakt een afschuwelijke overtreding. Szilvási is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Buriol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Szilvási de bal. Buriol is nu in balbezit. Buriol probeert naar een medespeler te passen. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 4:0

35e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Răduţă trapt de bal weg van het doel. Crăcan met een sublieme pass. Weiner rent richting de bal. Weiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lindhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Lindhardt met een sublieme pass. Szilvási speelt de bal door. Weiner rent richting de bal. Weiner draait met de bal, schiet en ... Răduţă bokst de bal weg. László heeft problemen om de bal te vangen. Carol is nu in balbezit. Weiner onderschept slim de pass. Weiner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 5:0

43e minuut.
Rădoiu kopt de bal weg. Daar is Buriol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. László bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner onderschept slim de pass. Weiner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 15%, FC Army 85%.
FC Dinamo Zalau - FC Army 5:0

47e minuut.
Thanh Huy rent richting de bal. Thanh Huy passt de bal zonder na te denken. Matusek rent richting de bal. Matusek passt de bal in één keer door. Thanh Huy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weiner is nu in balbezit. Weiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 6:0

49e minuut.
Weiner passt de bal met de wreef. Dinu rent richting de bal. Thanh Huy onderschept slim de pass. Buriol rent richting de bal. Buriol geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 7:0

51e minuut.
Rădoiu kopt de bal weg. Buriol heeft problemen om de bal te vangen. Buriol passt de bal met de wreef. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Răduţă trapt de bal weg van het doel. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Weiner de bal. László geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matusek met de inworp. Buriol geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 8:0

59e minuut.
Weiner rent richting de bal. Weiner passt de bal met de wreef. Buriol rent richting de bal. Buriol haalt uit met een fantastische trap. Ivansuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răduţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Răduţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 9:0

65e minuut.
Szilvási geeft een lange en hoge pass. Rădoiu geeft een hoge lob. Matusek is nu in balbezit. Matusek geeft een hoge lob. Weiner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 10:0

68e minuut.
Dinu kopt de bal weg. Thanh Huy probeert naar een medespeler te passen. Szilvási is nu in balbezit. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buriol geeft de bal voor. Rădoiu geeft een lange en hoge pass. Weiner geeft de bal voor. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 11:0

74e minuut.
Doeltrap. Pressato met een harde bal richting middenveld. Buriol kopt de bal weg. Weiner rent richting de bal. Weiner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ivansuc trapt de bal weg van het doel. Inworp. Thanh Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek geeft de bal voor. Răduţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szilvási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Zalau - FC Army 12:0

79e minuut.
Răduţă trapt de bal weg. Matusek kopt de bal weg. Daar is Corbea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szilvási is nu in balbezit. Szilvási passt de bal in één keer door. Buriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner is nu in balbezit. Weiner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lindhardt is nu in balbezit. Lindhardt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ivansuc de bal. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Buriol is nu in balbezit. Buriol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szilvási de bal. Szilvási schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Zalau 20%, FC Army 80%.
FC Dinamo Zalau - FC Army 12:0