Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tepro Iasi Inter Bucharest
442class Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
50 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 18.8
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Diaconu onderschept slim de pass. Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard geeft een lange en hoge pass. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 1:0

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wijnhard neemt de hoekschop. Klungelig pakt Van Humbeeck de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 2:0

4e minuut.
Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wijnhard met de inworp. Berdović geeft een hoge lob. Trandafir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 3:0

5e minuut.
Călin met een sublieme pass. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Humbeeck onderschept slim de pass. Verstov is nu in balbezit. Verstov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Muszasty passt de bal met de wreef. Verstov heeft problemen om de bal te vangen. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck schiet op doel. Trandafir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 4:0

8e minuut.
Călin is nu in balbezit. Verstov verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnhard met een sublieme pass. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 5:0

10e minuut.
Verstov rent richting de bal. Verstov passt de bal met de wreef. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 6:0

13e minuut.
Tătărescu geeft de bal voor. Mazilu kopt de bal weg. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Trandafir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 7:0

19e minuut.
Călin heeft problemen om de bal te vangen. Gomis rent richting de bal. Gomis geeft de bal voor. Verstov rent richting de bal. Verstov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wijnhard met een sublieme pass. Berdović rent richting de bal. Berdović passt de bal zonder na te denken. Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Mazilu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Muszasty passt de bal met de wreef. Berdović probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov verovert de bal door een tackle van achteren. Verstov draait met de bal, schiet en ... Trandafir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Archip geeft een hoge lob. Łapanka probeert naar een medespeler te passen. Muszasty met een sublieme pass. Wijnhard geeft een hoge lob. Verstov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Berdović geeft een lange en hoge pass. Muszasty is nu in balbezit. Muszasty passt de bal met de wreef. Verstov is nu in balbezit. Verstov draait met de bal, schiet en ... Trandafir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Wijnhard probeert naar een medespeler te passen. Muszasty speelt de bal door. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov schiet op doel. Trandafir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 8:0

33e minuut.
Archip heeft problemen om de bal te vangen. Wijnhard verovert de bal door een tackle van achteren. Wijnhard met een sublieme pass. Verstov rent richting de bal. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Mazilu passt de bal met de wreef. Daar is Verstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Humbeeck de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov is nu in balbezit. Verstov passt de bal zonder na te denken. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Muszasty kopt de bal weg. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov heeft problemen om de bal te vangen. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wijnhard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berdović geeft de bal voor. Van Humbeeck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 9:0

44e minuut.
Muszasty passt de bal in één keer door. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu speelt de bal door. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 10:0

45e minuut.
Pârvulescu rent richting de bal. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Muszasty bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 12%, Inter Bucharest 88%.
Tepro Iasi - Inter Bucharest 11:0

49e minuut.
Berdović passt de bal zonder na te denken. Muszasty is nu in balbezit. Muszasty passt de bal met de wreef. Verstov is nu in balbezit. Verstov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Mazilu met de inworp. Basarabeanu rent richting de bal. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 12:0

52e minuut.
Archip is nu in balbezit. Verstov onderschept slim de pass. Verstov met een sublieme pass. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 13:0

55e minuut.
Verstov heeft problemen om de bal te vangen. Verstov geeft een hoge lob. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Trandafir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 14:0

56e minuut.
Wijnhard rent richting de bal. Verstov rent richting de bal. Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard geeft een lange en hoge pass. Van Humbeeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Berdović kopt de bal weg. Verstov is nu in balbezit. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mazilu met een sublieme pass. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck passt de bal zonder na te denken. Daar is Verstov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 15:0

64e minuut.
Mazilu geeft de bal voor. Van Humbeeck heeft problemen om de bal te vangen. Van Humbeeck schiet op doel. Diaconu probeert de bal aan de voet te houden. Trandafir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 16:0

65e minuut.
Muszasty bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszasty passt de bal met de wreef. Metea is nu in balbezit. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard geeft de bal voor. Daar is Diaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verstov rent richting de bal. Verstov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 17:0

75e minuut.
Diaconu geeft de bal voor. Inworp. Wijnhard met de inworp. Verstov kan de bal niet met de borst controleren. Verstov haalt uit met een fantastische trap. Trandafir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 18:0

78e minuut.
Muszasty met een sublieme pass. Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Humbeeck de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Metea met een sublieme pass. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft een hoge lob. Verstov is nu in balbezit. Verstov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 19:0

80e minuut.
Muszasty speelt de bal door. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Archip probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Verstov de bal onder controle te krijgen. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Van Humbeeck maakt een snoekduik en kopt de bal. Trandafir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 20:0

83e minuut.
Ninoiu passt de bal in één keer door. Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea passt de bal met de wreef. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trandafir speelt de bal door. Gomis kopt de bal weg. Wijnhard kan de bal niet met de borst controleren. Wijnhard geeft een hoge lob. Van Humbeeck krijgt zijn hoofd ertegen. Trandafir bokst de bal weg.

86e minuut.
Wijnhard met een sublieme pass. Van Humbeeck is nu in balbezit. Tătărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Humbeeck is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muszasty neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tepro Iasi - Inter Bucharest 21:0

90e minuut.
Mazilu is nu in balbezit. Mazilu geeft de bal voor. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diaconu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wijnhard zal de hoekschop nemen. Van Humbeeck heeft problemen om de bal te vangen. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tepro Iasi 17%, Inter Bucharest 83%.
Tepro Iasi - Inter Bucharest 21:0