Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo Kyteler
CuintadelBuitre Tactiek Anelli
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Jaccard met een snelle inworp. Dożężka speelt de bal door. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Kyteler 1:0

12e minuut.
Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany verovert de bal door een tackle van achteren. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots rent richting de bal. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wiyono speelt de bal door. Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany rent richting de bal. Rżany geeft een lange en hoge pass. Saandeep maakt een snoekduik en kopt de bal. Baghici bokst de bal weg.

35e minuut.
Swoboda met een snelle inworp. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardelas begaat een overtreding. Pardelas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rżany kopt de bal weg. Wiyono is nu in balbezit. Wiyono geeft de bal voor. Saandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Saandeep haalt uit met een fantastische trap. Baghici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kuchar geeft de bal voor. Vaught kopt de bal weg. Daar is Caro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canonici rent richting de bal. Canonici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 55%, Kyteler 45%.
Rapallo - Kyteler 1:0

49e minuut.
Kuchar passt de bal in één keer door. Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Vaught is nu in balbezit. Vaught draait met de bal, schiet en ... Schollen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - Kyteler 1:1

56e minuut.
Swoboda passt de bal in één keer door. Daar is Canonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pardelas. Canonici raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Canonici kan niet meer verder spelen. Doncu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Negreanu probeert naar een medespeler te passen. Saandeep bereikt de bal nog maar net als eerste. Saandeep passt de bal in één keer door. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. Nõmmeots is nu in balbezit. Met opzet legt Monk zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Monk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Wiyono passt de bal in één keer door. Saandeep rent richting de bal. Swoboda rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pardelas geeft een lange en hoge pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Saandeep is nu in balbezit. Saandeep schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trapolino. Vaught wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ettl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł schiet op doel. Schollen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Kyteler 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 47%, Kyteler 53%.
Rapallo - Kyteler 1:2