Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Jonika 77 Bagnolense
WM Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
68 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten weak
very good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Boury is nu in balbezit. Boury passt de bal in één keer door. Blaskovics rent richting de bal. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Orsino met een harde bal richting middenveld. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard passt de bal zonder na te denken. Kispál rent richting de bal. Kispál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Boury is nu in balbezit. Boury geeft de bal voor. Blaskovics kopt de bal weg. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Blaskovics heeft problemen om de bal te vangen. Riefoli rent richting de bal. Blaskovics verovert de bal door een tackle van achteren. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap. Orsino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 1:0

5e minuut.
Kispál met een sublieme pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal in één keer door. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Orsino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 2:0

7e minuut.
Blaskovics onderschept slim de pass. Blaskovics passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kispál de bal. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Orsino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 3:0

9e minuut.
Riefoli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nordick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakkegaard geeft een lange en hoge pass. Blaskovics krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 4:0

11e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Kispál rent richting de bal. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... Orsino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Boury probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 5:0

14e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zavatteri de bal. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orsino trapt de bal weg. Nordick kopt de bal weg. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics schiet op doel. Orsino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 6:0

15e minuut.
Blaskovics passt de bal zonder na te denken. Ramos is nu in balbezit. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Ramos draait met de bal, schiet en ... Orsino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 7:0

18e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos speelt de bal door. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... Orsino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 8:0

20e minuut.
Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard passt de bal zonder na te denken. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 9:0

21e minuut.
Trincea is nu in balbezit. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Blaskovics is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 10:0

22e minuut.
Nordick bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordick geeft de bal voor. Blaskovics rent richting de bal. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orsino probeert naar een medespeler te passen. Boury kopt de bal weg. Kispál probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 11:0

26e minuut.
Blaskovics verovert de bal door een tackle van achteren. Blaskovics speelt de bal door. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. Orsino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 12:0

29e minuut.
Blaskovics rent richting de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics schiet op doel. Orsino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramos rent richting de bal. Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 13:0

30e minuut.
Zavatteri is nu in balbezit. Blaskovics onderschept slim de pass. Blaskovics passt de bal in één keer door. Kispál is nu in balbezit. Kispál draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 14:0

34e minuut.
Kispál probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics passt de bal in één keer door. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Boury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard geeft de bal voor. Blaskovics springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 15:0

39e minuut.
Orsino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boury kopt de bal weg. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 16:0

43e minuut.
Soiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soiri geeft een hoge lob. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Nordick rent richting de bal. Nordick geeft de bal voor. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos draait met de bal, schiet en ... Riefoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

45e minuut.
Daar is Zamparutti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Soiri passt de bal in één keer door. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. De bal raakt de paal. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Orsino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 8%, Bagnolense 92%.
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 16:0

46e minuut.
Ramos passt de bal met de wreef. Daar is Blaskovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál rent richting de bal. Kispál draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Daar is Musella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balázsy is nu in balbezit. Balázsy geeft een lange en hoge pass. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kispál rent richting de bal. Kispál draait met de bal, schiet en ... Orsino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Soiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musella krijgt een gele kaart. Soiri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soiri met een snel genomen vrije trap. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos schiet op doel. Orsino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 17:0

54e minuut.
Dalger passt de bal in één keer door. Blaskovics heeft problemen om de bal te vangen. Bakkegaard is nu in balbezit. Kispál is nu in balbezit. Bakkegaard met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Boury geeft de bal voor. Zavatteri met een sublieme pass. Klungelig pakt Malvitani de bal. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 18:0

60e minuut.
Kispál probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riefoli is nu in balbezit. Blaskovics onderschept slim de pass. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Soiri geeft een lange en hoge pass. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics is nu in balbezit. Ramos rent richting de bal. Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Orsino trapt de bal weg. Boury probeert naar een medespeler te passen. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Balázsy passt de bal zonder na te denken. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard geeft een lange en hoge pass. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kispál speelt de bal door. Klungelig pakt Blaskovics de bal. Kispál probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rimblas komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen. Kljajić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Malvitani de bal. Boury rent richting de bal. Boury met een sublieme pass. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard met een sublieme pass. Blaskovics rent richting de bal. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Orsino met een harde bal richting middenveld. Boury kopt de bal weg. Daar is Kljajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaskovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaskovics draait met de bal, schiet en ... Orsino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kispál verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál passt de bal zonder na te denken. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kispál rent richting de bal. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavatteri verovert de bal door een tackle van achteren. Kispál onderschept slim de pass. Kispál schiet op doel. Orsino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 19:0

85e minuut.
Orsino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakkegaard geeft de bal voor. Blaskovics maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál is nu in balbezit. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kispál rent richting de bal. Blaskovics is nu in balbezit. Blaskovics probeert naar een medespeler te passen. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić schiet op doel. Paal! Orsino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 20%, Bagnolense 80%.
Sparta Jonika 77 - Bagnolense 19:0