Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
old boys muccacarolina
p3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 22
outstanding Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Aminu geeft de bal voor. Casamassa probeert de bal aan de voet te houden. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 1:0

6e minuut.
Casamassa is nu in balbezit. Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Guercilena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 2:0

7e minuut.
Aminu passt de bal zonder na te denken. Varrà speelt de bal door. Trung Khải probeert naar een medespeler te passen. Miniccio rent richting de bal. Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 3:0

11e minuut.
Havenaar geeft een lange en hoge pass. Miniccio kopt de bal weg. Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facetti rent richting de bal. Facetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 4:0

14e minuut.
Szymański met een sublieme pass. Klungelig pakt Varrà de bal. Varrà geeft een lange en hoge pass. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Salvadeo trapt de bal weg. Havenaar kopt de bal weg. Trung Khải rent richting de bal. Facetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Facetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miniccio rent richting de bal. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Salvadeo met een sublieme pass. Havenaar speelt de bal door. Daar is Miniccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gaggioli de bal onder controle te krijgen. Havenaar is nu in balbezit. Daar is Havenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havenaar geeft een lange en hoge pass. Salvadeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaggioli rent richting de bal. Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 5:0

25e minuut.
Aminu probeert naar een medespeler te passen. Facetti heeft problemen om de bal te vangen. Facetti passt de bal zonder na te denken. Trung Khải heeft problemen om de bal te vangen. Trung Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 6:0

27e minuut.
Miniccio is nu in balbezit. Miniccio passt de bal in één keer door. Havenaar heeft problemen om de bal te vangen. Havenaar geeft de bal voor. Trung Khải maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Aminu kopt de bal weg. Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymański probeert naar een medespeler te passen. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Guercilena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 7:0

31e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur probeert naar een medespeler te passen. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 8:0

34e minuut.
Szymański probeert naar een medespeler te passen. Facetti rent richting de bal. Facetti passt de bal zonder na te denken. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Miniccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur probeert naar een medespeler te passen. Facetti is nu in balbezit. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 9:0

41e minuut.
Miniccio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deon. Miniccio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szymański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trung Khải maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salvadeo trapt de bal weg van het doel. Havenaar rent richting de bal. Havenaar geeft een hoge lob. Trung Khải heeft problemen om de bal te vangen. Trung Khải schiet op doel. Salvadeo bokst de bal weg. Guercilena heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Havenaar zal de hoekschop nemen. Trung Khải maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvadeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guercilena heeft problemen om de bal te vangen. Facetti rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gaggioli ... Strafschop! Facetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Facetti kan niet meer verder spelen. Hugill komt het veld opgelopen. Miniccio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Salvadeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 10:0

44e minuut.
Deon rent richting de bal. Deon speelt de bal door. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Salvadeo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 29%, muccacarolina 71%.
old boys - muccacarolina 11:0

47e minuut.
Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Khải passt de bal zonder na te denken. Hugill is nu in balbezit. Hugill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 12:0

48e minuut.
Dalicandro passt de bal in één keer door. Gaggioli heeft problemen om de bal te vangen. Miniccio met een sublieme pass. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 13:0

50e minuut.
Guercilena geeft de bal voor. Havenaar rent richting de bal. Havenaar probeert naar een medespeler te passen. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bucur onderschept slim de pass. Bucur passt de bal in één keer door. Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Khải schiet op doel. Salvadeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 14:0

54e minuut.
Dalicandro is nu in balbezit. Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar passt de bal met de wreef. Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 15:0

56e minuut.
Bucur rent richting de bal. Miniccio rent richting de bal. Bucur is nu in balbezit. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marino is nu in balbezit. Szymański verovert de bal door een tackle van achteren. Szymański speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Khải de bal. Trung Khải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trung Khải de bal. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Salvadeo met een harde bal richting middenveld. Bucur kopt de bal weg. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymański verovert de bal door een tackle van achteren. Szymański speelt de bal door. Hugill is nu in balbezit. Hugill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Salvadeo trapt de bal weg. Havenaar kopt de bal weg. Miniccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miniccio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gaggioli de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Havenaar zal de hoekschop nemen. Miniccio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải passt de bal in één keer door. Miniccio rent richting de bal. Miniccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 16:0

70e minuut.
Bucur rent richting de bal. Bucur passt de bal met de wreef. Guercilena is nu in balbezit. Hugill is nu in balbezit. Hugill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Chiani is nu in balbezit. Varrà onderschept slim de pass. Varrà geeft de bal voor. Trung Khải rent richting de bal. Trung Khải schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Salvadeo trapt de bal weg van het doel. Inworp. Havenaar met een snelle inworp. Bucur rent richting de bal. Bucur geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Guercilena met een harde bal richting middenveld. Bucur kopt de bal weg. Daar is Trung Khải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guercilena rent richting de bal. Trung Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Trung Khải de bal. Trung Khải draait met de bal, schiet en ... Salvadeo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szymański passt de bal zonder na te denken. Aminu rent richting de bal. Aminu passt de bal met de wreef. Hugill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugill schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap. Salvadeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Khải geeft een hoge lob. Hugill rent richting de bal. Hugill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 17:0

87e minuut.
Inworp. Havenaar met een snelle inworp. Klungelig pakt Bucur de bal. Bucur geeft de bal voor. Hugill maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvadeo bokst de bal weg. Trung Khải is nu in balbezit. Trung Khải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 18:0

89e minuut.
Miniccio rent richting de bal. Deon speelt de bal door. Havenaar is nu in balbezit. Havenaar geeft een hoge lob. Trung Khải springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bucur is nu in balbezit. Bucur passt de bal met de wreef. Trung Khải rent richting de bal. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
old boys - muccacarolina 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: old boys 21%, muccacarolina 79%.
old boys - muccacarolina 19:0