Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalalalalalalala Verwegene Raketen
Commando Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 20.3
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Trieloff is nu in balbezit. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann passt de bal zonder na te denken. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Cornely met een harde bal richting middenveld. Späing controleert de bal met de borst. Späing probeert naar een medespeler te passen. Segemann is nu in balbezit. Segemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cornely trapt de bal weg van het doel. Seger kopt de bal weg. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pampel is nu in balbezit. Pampel geeft een hoge lob. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 1:0

13e minuut.
Laden passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Segemann de bal. Segemann passt de bal zonder na te denken. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 2:0

14e minuut.
Laden speelt de bal door. Segemann heeft problemen om de bal te vangen. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Segemann rent richting de bal. Segemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Haak kopt de bal weg. Daar is Segemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segemann passt de bal met de wreef. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ... Cornely bokst de bal weg.

22e minuut.
Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz geeft een lange en hoge pass. Segemann rent richting de bal. Segemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 3:0

26e minuut.
Trieloff onderschept slim de pass. Haak controleert de bal met de borst. Späing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Späing krijgt een gele kaart. Haak raakt geblesseerd tijdens het duel. Haak wilt de vrije trap nemen. Cornely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 4:0

28e minuut.
Segemann rent richting de bal. Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers geeft de bal voor. Seger geeft een lange en hoge pass. Mauritz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Weckmüller met een sublieme pass. Laden is nu in balbezit. Laden probeert naar een medespeler te passen. Segemann is nu in balbezit. Segemann schiet op doel. Cornely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Habers rent richting de bal. Habers geeft de bal voor. Seger geeft de bal voor. Segemann springt en kopt de bal. Cornely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 5:0

33e minuut.
Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz passt de bal in één keer door. Segemann rent richting de bal. Segemann schiet op doel. Habers probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pampel is nu in balbezit. Pampel speelt de bal door. Daar is Segemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segemann draait met de bal, schiet en ... Cornely werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Cornely trapt de bal weg. Pampel kopt de bal weg. Mauritz rent richting de bal. Mauritz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Seger passt de bal met de wreef. Daar is Pampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pampel geeft de bal voor. Segemann rent richting de bal. Segemann geeft een lange en hoge pass. Cornely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Laden passt de bal met de wreef. Seger is nu in balbezit. Seger speelt de bal door. Segemann rent richting de bal. Segemann schiet op doel. Cornely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Haak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pampel probeert naar een medespeler te passen. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak geeft een hoge lob. Segemann maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 23%, Verwegene Raketen 77%.
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 6:0

48e minuut.
Pampel onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gronau. Pampel raakt geblesseerd tijdens het duel. Haak met een snel genomen vrije trap. Segemann maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Haak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Segemann de bal. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz schiet op doel. Habers probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 7:0

52e minuut.
Lahrius geeft een lange en hoge pass. Laden is nu in balbezit. Daar is Seger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seger geeft een lange en hoge pass. Segemann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Laden kopt de bal weg. Daar is Habers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann schiet op doel. Cornely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 8:0

66e minuut.
Cieslarczyk kopt de bal weg. Pampel heeft problemen om de bal te vangen. Pampel geeft de bal voor. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Rumfeld de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laden neemt de hoekschop. Mauritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauritz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 9:0

71e minuut.
Weckmüller kopt de bal weg. Daar is Seger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seger met een sublieme pass. Mauritz heeft problemen om de bal te vangen. Mauritz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pampel kopt de bal weg. Daar is Gronau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz draait met de bal, schiet en ... Cornely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 10:0

80e minuut.
Pampel met een snelle inworp. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak probeert naar een medespeler te passen. Laden is nu in balbezit. Laden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Trieloff de bal. Trieloff speelt de bal door. Klungelig pakt Segemann de bal. Segemann haalt uit met een fantastische trap. Cornely werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Mauritz de bal. Pampel speelt de bal door. Klungelig pakt Segemann de bal. Segemann schiet op doel. Cornely werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mauritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Segemann draait met de bal, schiet en ... Cornely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Seger de bal. Trieloff rent richting de bal. Trieloff passt de bal zonder na te denken. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalalalalalalala 22%, Verwegene Raketen 78%.
Schalalalalalalala - Verwegene Raketen 10:0