Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolor Legion Reyes United
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 18.8
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Sypiański met een sublieme pass. Andruchów is nu in balbezit. Reynaud rent richting de bal. Reynaud draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doppler de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Doppler is nu in balbezit. Doppler geeft een hoge lob. Boyd kopt de bal weg. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Reynaud heeft problemen om de bal te vangen. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Doppler is nu in balbezit. Sypiański onderschept slim de pass. Sypiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evangelisti met een snelle inworp. Carino rent richting de bal. Carino geeft een hoge lob. Reynaud krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaiser trapt de bal weg van het doel. Goldschmitt speelt de bal door. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 2:0

10e minuut.
Boyd probeert de bal met de borst te controleren. Farbig is nu in balbezit. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sypiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 3:0

12e minuut.
Doppler rent richting de bal. Doppler geeft de bal voor. Carino kopt de bal weg. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. Gaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 4:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Jarkulisch de bal onder controle te krijgen. Carino is nu in balbezit. Carino speelt de bal door. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 5:0

18e minuut.
Westerwelle geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evangelisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Goldschmitt kopt de bal weg. Carino is nu in balbezit. Carino met een sublieme pass. Reynaud rent richting de bal. Reynaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Reynaud met een sublieme pass. Evangelisti is nu in balbezit. Evangelisti passt de bal met de wreef. Reynaud rent richting de bal. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Westerwelle trapt de bal weg van het doel. Sypiański kopt de bal weg. Daar is Doppler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynaud rent richting de bal. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Reynaud passt de bal zonder na te denken. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd passt de bal met de wreef. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Carino kopt de bal weg. Klungelig pakt Sypiański de bal. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański rent richting de bal. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 6:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonnenmacher met de inworp. Farbig controleert de bal met de borst. Sypiański rent richting de bal. Sypiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Klungelig pakt Sypiański de bal. Sypiański geeft een lange en hoge pass. Taxis heeft problemen om de bal te vangen. Evangelisti is nu in balbezit. Evangelisti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud haalt uit met een fantastische trap. Gaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gaiser met een harde bal richting middenveld. Sypiański kopt de bal weg. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 20%, Reyes United 80%.
Tricolor Legion - Reyes United 6:0

48e minuut.
Sypiański rent richting de bal. Sypiański geeft een lange en hoge pass. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud draait met de bal, schiet en ... Gaiser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Westerwelle geeft de bal voor. Inworp. Evangelisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sypiański rent richting de bal. Sypiański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sypiański is nu in balbezit. Sypiański passt de bal zonder na te denken. Reynaud rent richting de bal. Reynaud draait met de bal, schiet en ... Gaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 7:0

58e minuut.
Andruchów heeft problemen om de bal te vangen. Andruchów geeft een hoge lob. Klungelig pakt Westerwelle de bal. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Farbig is nu in balbezit. Farbig passt de bal met de wreef. Reynaud is nu in balbezit. Reynaud schiet op doel. Gaiser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 8:0

64e minuut.
Reynaud onderschept slim de pass. Reynaud passt de bal zonder na te denken. Evangelisti speelt de bal door. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański schiet op doel. Gaiser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 9:0

67e minuut.
Carino is nu in balbezit. Carino passt de bal zonder na te denken. Taxis heeft problemen om de bal te vangen. Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypiański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Taxis probeert de bal aan de voet te houden. Evangelisti rent richting de bal. Evangelisti passt de bal zonder na te denken. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nonnenmacher is nu in balbezit. Boyd verovert de bal door een tackle van achteren. Boyd met een sublieme pass. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud draait met de bal, schiet en ... Gaiser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Sypiański rent richting de bal. Sypiański passt de bal zonder na te denken. Evangelisti geeft de bal voor. Reynaud krijgt zijn hoofd ertegen. Gaiser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 10:0

80e minuut.
Reynaud rent richting de bal. Reynaud passt de bal in één keer door. Sypiański rent richting de bal. Reynaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolor Legion - Reyes United 11:0

83e minuut.
Nonnenmacher met een sublieme pass. Evangelisti is nu in balbezit. Evangelisti geeft de bal voor. Reynaud maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaiser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolor Legion 19%, Reyes United 81%.
Tricolor Legion - Reyes United 11:0