Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Augsburg Vereinigte Dämonen
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 19.1
formidable Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Daribyan de bal. Daribyan geeft een hoge lob. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Bärens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 1:0

2e minuut.
Rubbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbert met een sublieme pass. Härter rent richting de bal. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 2:0

4e minuut.
Unfried bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried geeft de bal voor. Daribyan kopt de bal weg. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 3:0

6e minuut.
Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Nehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Aspiazu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Bärens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 4:0

10e minuut.
Trandafir passt de bal in één keer door. Daar is Şamiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu speelt de bal door. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 5:0

12e minuut.
Daribyan kopt de bal weg. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Bärens bokst de bal weg. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Bärens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Şamiloğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 6:0

15e minuut.
Ciechacki onderschept slim de pass. Ciechacki passt de bal in één keer door. Unfried rent richting de bal. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki met de inworp. Trandafir rent richting de bal. Trandafir geeft een hoge lob. Aspiazu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Trandafir geeft een lange en hoge pass. Aspiazu is nu in balbezit. Ringlepp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ringlepp krijgt een gele kaart. Aspiazu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ringlepp met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şamiloğlu neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een hoge lob. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap. Bärens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 7:0

22e minuut.
Aspiazu kopt de bal weg. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aspiazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 8:0

24e minuut.
Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Nehm de bal. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 9:0

26e minuut.
Härter bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu geeft een hoge lob. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ringlepp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciechacki met de inworp. Daribyan geeft een hoge lob. Şamiloğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 10:0

31e minuut.
Ciechacki geeft de bal voor. Daar is Teewes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. Bärens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 11:0

33e minuut.
Klungelig pakt Aspiazu de bal. Aspiazu probeert naar een medespeler te passen. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu schiet op doel. Bärens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 12:0

36e minuut.
Ciechacki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki met een sublieme pass. Trandafir rent richting de bal. Trandafir geeft de bal voor. Aspiazu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aspiazu heeft problemen om de bal te vangen. Aspiazu passt de bal met de wreef. Şamiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski geeft de bal voor. Husterer heeft problemen om de bal te vangen. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 13:0

44e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Trandafir geeft de bal voor. Şamiloğlu kopt de bal weg. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augsburg 13%, Vereinigte Dämonen 87%.
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 14:0

47e minuut.
Inworp. Ciechacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Aspiazu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki passt de bal zonder na te denken. Şamiloğlu is nu in balbezit. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 15:0

58e minuut.
Trandafir probeert de bal met de borst te controleren. Trandafir passt de bal in één keer door. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 16:0

60e minuut.
Daribyan geeft een hoge lob. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu geeft de bal voor. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 17:0

63e minuut.
Inworp. Trandafir met de inworp. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki geeft een hoge lob. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 18:0

65e minuut.
Rubbert is nu in balbezit. Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Aspiazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 19:0

69e minuut.
Trandafir met een sublieme pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu passt de bal in één keer door. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Bärens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ringlepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 20:0

71e minuut.
Daribyan kopt de bal weg. Teewes controleert de bal met de borst. Trandafir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aspiazu de bal. Aspiazu schiet op doel. Bärens bokst de bal weg. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 21:0

74e minuut.
Unfried geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pszczołowski met de inworp. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft de bal voor. Bärens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 22:0

76e minuut.
Daribyan onderschept slim de pass. Daribyan geeft een hoge lob. Şamiloğlu probeert naar een medespeler te passen. Aspiazu heeft problemen om de bal te vangen. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Bärens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Unfried de bal. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 23:0

77e minuut.
Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Bärens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 24:0

78e minuut.
Platzer probeert naar een medespeler te passen. Teewes rent richting de bal. Teewes met een sublieme pass. Aspiazu is nu in balbezit. Aspiazu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Daribyan met de inworp. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki geeft een hoge lob. Şamiloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal in één keer door. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 25:0

83e minuut.
Daribyan geeft een lange en hoge pass. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ciechacki speelt de bal door. Trandafir met een sublieme pass. Klungelig pakt Şamiloğlu de bal. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ... Bärens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 26:0

87e minuut.
Daar is Aspiazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspiazu draait met de bal, schiet en ... Ringlepp probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daribyan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 27:0

90e minuut.
Bärens met een harde bal richting middenveld. Daribyan is nu in balbezit. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu schiet op doel. Bärens bokst de bal weg. Aspiazu rent richting de bal. Aspiazu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Augsburg 14%, Vereinigte Dämonen 86%.
FC Augsburg - Vereinigte Dämonen 28:0