Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Grottenolm Fortuna Wölfe
Test 1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 23.2
average Schieten weak
poor Passen weak
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Inworp. Kaliciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarosch is nu in balbezit. Jarosch haalt uit met een fantastische trap. Temurtas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pitter heeft problemen om de bal te vangen. Pitter geeft een lange en hoge pass. Bader probeert de bal aan de voet te houden. Hadasch rent richting de bal. Hadasch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ardelean geeft een lange en hoge pass. Temurtas kopt de bal weg. Kaliciak rent richting de bal. Kaliciak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 1:0

23e minuut.
van Raalte bereikt de bal nog maar net als eerste. van Raalte met een sublieme pass. Maric is nu in balbezit. Jarosch onderschept slim de pass. Jarosch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kaliciak geeft de bal voor. van Raalte controleert de bal met de borst. van Raalte met een sublieme pass. Jarosch is nu in balbezit. Jarosch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hadasch met een sublieme pass. van Raalte rent richting de bal. Bader is nu in balbezit. van Raalte onderschept slim de pass. van Raalte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 2:0

45e minuut.
Kaliciak onderschept slim de pass. Kaliciak passt de bal in één keer door. Bader rent richting de bal. van Raalte verovert de bal door een tackle van achteren. van Raalte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grottenolm 39%, Fortuna Wölfe 61%.
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 2:0

48e minuut.
Ardelean geeft een hoge lob. Jarosch rent richting de bal. van Raalte rent richting de bal. van Raalte draait met de bal, schiet en ... Janert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 3:0

54e minuut.
Bader is nu in balbezit. Hadasch onderschept slim de pass. Hadasch probeert naar een medespeler te passen. Jarosch rent richting de bal. Jarosch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. van Raalte rent richting de bal. van Raalte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 4:0

60e minuut.
van Raalte verovert de bal door een tackle van achteren. van Raalte speelt de bal door. Pilcher is nu in balbezit. Jarosch is nu in balbezit. Jarosch schiet op doel. Janert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

74e minuut.
Bader verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean passt de bal zonder na te denken. Daar is Jarosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pilcher passt de bal in één keer door. Bruks rent richting de bal. Bruks passt de bal met de wreef. van Raalte is nu in balbezit. van Raalte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jarosch probeert de bal met de borst te controleren. Hadasch is nu in balbezit. Pilcher verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosch onderschept slim de pass. Jarosch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 5:0

90e minuut.
Jarosch verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosch passt de bal in één keer door. van Raalte rent richting de bal. van Raalte draait met de bal, schiet en ... Janert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Grottenolm 43%, Fortuna Wölfe 57%.
SC Grottenolm - Fortuna Wölfe 5:0