Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Kicks Cremige Katzen
Birdcage Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Backenköhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls met een sublieme pass. Kohl speelt de bal door. Pinkel is nu in balbezit. Pinkel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Nuhs trapt de bal weg. Kohl rent richting de bal. Met opzet legt Backenköhler zijn tegenspeler op de grond. Backenköhler krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Pinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heide rent richting de bal. Heide passt de bal zonder na te denken. Puls rent richting de bal. Puls draait met de bal, schiet en ... Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pinkel rent richting de bal. Baake onderschept slim de pass. Rinat probeert naar een medespeler te passen. Lagocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagocki draait met de bal, schiet en ... Gressier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kohl rent richting de bal. Kohl passt de bal in één keer door. Kempa speelt de bal door. Pinkel is nu in balbezit. Pinkel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nuhs trapt de bal weg. Kohl kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinkel de bal. Pinkel schiet op doel. Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Inworp. Dal met de inworp. Kohl met een sublieme pass. Kempa heeft problemen om de bal te vangen. Kempa speelt de bal door. Nuhs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puls bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Cremige Katzen 1:0

32e minuut.
Kohl speelt de bal door. Pinkel rent richting de bal. Heide rent richting de bal. Pinkel onderschept slim de pass. Pinkel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gressier trapt de bal weg. Kohl met een sublieme pass. Pinkel rent richting de bal. Pinkel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pinkel rent richting de bal. Freischmidt probeert naar een medespeler te passen. Pinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Puls rent richting de bal. Puls draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kohl heeft problemen om de bal te vangen. Kohl geeft een lange en hoge pass. Puls probeert naar een medespeler te passen. Pinkel is nu in balbezit. Pinkel draait met de bal, schiet en ... Nuhs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mannebach is nu in balbezit. Puls verovert de bal door een tackle van achteren. Puls schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Kicks - Cremige Katzen 2:0

45e minuut.
Rüger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kohl met een snelle inworp. Puls rent richting de bal. Puls draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 47%, Cremige Katzen 53%.
Magic Kicks - Cremige Katzen 2:0

57e minuut.
Rock raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sobeck komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Kicks 60%, Cremige Katzen 40%.
Magic Kicks - Cremige Katzen 2:0