Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc gazin Saint-Étienne FC
polski Tactiek 532
65% Balbezit 35%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 17.8
briljant Schieten zwak
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Dard probeert naar een medespeler te passen. Zeco kopt de bal weg. Daar is Kowalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kuszende rent richting de bal. Zeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeco passt de bal zonder na te denken. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 1:0

13e minuut.
Kowalczyk rent richting de bal. Pitkänen met een sublieme pass. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende heeft problemen om de bal te vangen. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Dard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Debuchy is nu in balbezit. Zeco onderschept slim de pass. Zeco geeft een hoge lob. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 2:0

18e minuut.
Thévenot rent richting de bal. Martel onderschept slim de pass. Kowalczyk is nu in balbezit. Martel onderschept slim de pass. Martel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zeco is nu in balbezit. Sicard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicard passt de bal met de wreef. Kuszende controleert de bal met de borst. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 3:0

23e minuut.
Thévenot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thauvin de bal. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Moldoveanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuszende de bal. Sicard is nu in balbezit. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Dard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 4:0

27e minuut.
Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neveu. Kuszende is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moldoveanu met een snel genomen vrije trap. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 5:0

29e minuut.
Pitkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkänen probeert naar een medespeler te passen. Kowalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal met de wreef. Nussbaum met een sublieme pass. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Moldoveanu passt de bal met de wreef. Kuszende rent richting de bal. Kuszende schiet op doel. Dard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 6:0

40e minuut.
Kuszende passt de bal met de wreef. Moldoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldoveanu passt de bal in één keer door. Kuszende rent richting de bal. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 7:0

43e minuut.
Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende passt de bal zonder na te denken. Martel rent richting de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap. Dard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 8:0

45e minuut.
Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende passt de bal met de wreef. Kowalczyk rent richting de bal. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 31%, Saint-Étienne FC 69%.
fc gazin - Saint-Étienne FC 9:0

46e minuut.
Kuszende passt de bal met de wreef. Kowalczyk rent richting de bal. Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel draait met de bal, schiet en ... Dard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 10:0

55e minuut.
Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel passt de bal zonder na te denken. Daar is Thévenot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 11:0

56e minuut.
Daar is Debuchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende passt de bal in één keer door. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sicard rent richting de bal. Zeco verovert de bal door een tackle van achteren. Garin is nu in balbezit. Zeco verovert de bal door een tackle van achteren. Zeco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zeco is nu in balbezit. Zeco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 12:0

65e minuut.
Kowalczyk rent richting de bal. Pitkänen verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkänen probeert naar een medespeler te passen. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap. Dard bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 13:0

69e minuut.
Martel schiet op doel. Dard met een sublieme pass. Martel kopt de bal weg. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Dard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 14:0

73e minuut.
Moldoveanu rent richting de bal. Moldoveanu passt de bal met de wreef. Kowalczyk is nu in balbezit. Kuszende onderschept slim de pass. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Dard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Coélho de bal. Pitkänen onderschept slim de pass. Pitkänen geeft een lange en hoge pass. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 15:0

78e minuut.
Coélho heeft problemen om de bal te vangen. Pitkänen rent richting de bal. Pitkänen passt de bal met de wreef. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Martel is nu in balbezit. Martel passt de bal met de wreef. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Dard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 16:0

84e minuut.
Inworp. Neveu met de inworp. Sicard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 17:0

86e minuut.
Pitkänen passt de bal met de wreef. Martel rent richting de bal. Zeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel is nu in balbezit. Martel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc gazin - Saint-Étienne FC 18:0

90e minuut.
Zeco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Moldoveanu met een sublieme pass. Daar is Kuszende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszende schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Martel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc gazin 25%, Saint-Étienne FC 75%.
fc gazin - Saint-Étienne FC 18:0