Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:19
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: Tabarnia
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 25673
F.C.Mataor Hardplay
VEGETA II Tactiek hard7
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 66
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


9e minuut.
Osmochescu speelt de bal door. Białożyt geeft een hoge lob. Campelo is nu in balbezit. Campelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Mataor - Hardplay 0:1

26e minuut.
Campelo passt de bal in één keer door. Creataro is nu in balbezit. Zakariar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Creataro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Creataro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Otřísal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kieruczenko kopt de bal weg. Ülküsoy is nu in balbezit. Baltanov begaat een overtreding. Baltanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 53%, Hardplay 47%.
F.C.Mataor - Hardplay 0:1

46e minuut.
Mârzoi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Goulão probeert naar een medespeler te passen. Białożyt heeft problemen om de bal te vangen. Białożyt probeert naar een medespeler te passen. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo draait met de bal, schiet en ... Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusinowski met een sublieme pass. Mârzoi probeert naar een medespeler te passen. Ilis is nu in balbezit. Ilis schiet op doel. Movilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Goulão met een sublieme pass. Białożyt is nu in balbezit. Białożyt passt de bal in één keer door. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ülküsoy probeert naar een medespeler te passen. Białożyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt met een sublieme pass. Campelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campelo haalt uit met een fantastische trap. Otřísal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Mataor 53%, Hardplay 47%.
F.C.Mataor - Hardplay 0:1