Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plymouth F.C. Cernícalos Verdes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Lasa onderschept slim de pass. Blanco Jáuregi onderschept slim de pass. Blanco Jáuregi speelt de bal door. Salvat rent richting de bal. Salvat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rasche onderschept slim de pass. Constantinopla speelt de bal door. Meneses speelt de bal door. Salvat rent richting de bal. Salvat draait met de bal, schiet en ... Bustos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Escoda met de inworp. Blanco Jáuregi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fueyo Sako de bal. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 1:0

21e minuut.
Rasche onderschept slim de pass. Rasche probeert naar een medespeler te passen. García Campesino bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Salvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasa onderschept slim de pass. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Salvat is nu in balbezit. Salvat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Berdejo trapt de bal weg van het doel. Lasa heeft problemen om de bal te vangen. Meneses is nu in balbezit. Salvat rent richting de bal. Salvat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plymouth F.C. 56%, Cernícalos Verdes 44%.
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 1:0

59e minuut.
Berdejo geeft de bal voor. García Campesino geeft een lange en hoge pass. Morenilla heeft problemen om de bal te vangen. Sobrino Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 1:1

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Torres Sanz trapt de bal weg. Lasa kopt de bal weg. Morenilla is nu in balbezit. Morenilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 1:2

71e minuut.
Samblas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morenilla rent richting de bal. Morenilla passt de bal zonder na te denken. Sobrino Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrino Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Blanco Jáuregi rent richting de bal. Blanco Jáuregi passt de bal met de wreef. Meneses is nu in balbezit. Meneses draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fueyo Sako de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 2:2

83e minuut.
Fueyo Sako speelt de bal door. López Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Morte met een sublieme pass. Morenilla rent richting de bal. Morenilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plymouth F.C. 59%, Cernícalos Verdes 41%.
Plymouth F.C. - Cernícalos Verdes 2:3