Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Del Hierro Fuegos Agudos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


38e minuut.
Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo begaat een overtreding. Calvo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Olalde onderschept slim de pass. Guido controleert de bal met de borst. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Del Hierro 71%, Fuegos Agudos 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Del Hierro - Fuegos Agudos 0:0

47e minuut.
Gallego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal zonder na te denken. Obledo is nu in balbezit. Obledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Del Hierro - Fuegos Agudos 1:0

58e minuut.
Sierra rent richting de bal. Sierra passt de bal met de wreef. Pantoja kan de bal niet met de borst controleren. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Mojarro rent richting de bal. Mojarro passt de bal met de wreef. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Del Hierro - Fuegos Agudos 2:0

67e minuut.
Mojarro met een sublieme pass. Begines is nu in balbezit. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Del Hierro - Fuegos Agudos 2:1

69e minuut.
Sierra passt de bal zonder na te denken. Patiño rent richting de bal. Met opzet legt Obledo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Obledo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Patiño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sierra met een snel genomen vrije trap. Begines heeft problemen om de bal te vangen. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zamora passt de bal zonder na te denken. Pantoja rent richting de bal. Pantoja passt de bal zonder na te denken. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuéllar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Del Hierro 42%, Fuegos Agudos 58%.
Leones Del Hierro - Fuegos Agudos 2:1