Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orden y progreso Javineta FC
a Tactiek 433
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 27
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaferalan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Fornier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fornier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Szalbierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorostegui is nu in balbezit. Gorostegui speelt de bal door. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Javineta FC 1:0

12e minuut.
Sarmiento passt de bal met de wreef. Szalbierz is nu in balbezit. Manera is nu in balbezit. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nappa geeft de bal voor. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz geeft een lange en hoge pass. Sarmiento krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Rowntree is nu in balbezit. Rowntree passt de bal in één keer door. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz schiet op doel. Fornier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Nappa passt de bal in één keer door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal in één keer door. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szalbierz probeert de bal aan de voet te houden. Zaferalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferalan speelt de bal door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel. Fornier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ivannisevich passt de bal met de wreef. Burzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarzuay begaat een overtreding. Lizarzuay krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Zaferalan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thomas komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Jashari geeft een lange en hoge pass. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal met de wreef. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Javineta FC 2:0

39e minuut.
Klungelig pakt Rowntree de bal. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento passt de bal met de wreef. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Javineta FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orden y progreso 22%, Javineta FC 78%.
Orden y progreso - Javineta FC 3:0

48e minuut.
Rowntree bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa onderschept slim de pass. Nappa probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Gaon passt de bal met de wreef. Thomas met een sublieme pass. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz draait met de bal, schiet en ... Fornier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

59e minuut.
Rowntree geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nappa met de inworp. Gaon rent richting de bal. Gaon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rowntree rent richting de bal. Nappa onderschept slim de pass. Nappa passt de bal zonder na te denken. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Javineta FC 4:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fricke komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aquino kopt de bal weg. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ivannisevich zijn tegenspeler op de grond. Ivannisevich krijgt een gele kaart. Nappa raakt geblesseerd tijdens het duel. Nappa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sarmiento de bal. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Javineta FC 5:0

68e minuut.
Valibeyoğlu geeft een hoge lob. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz passt de bal in één keer door. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel. Fornier bokst de bal weg. Inworp. Peixoto komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Quintupurray bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintupurray geeft een lange en hoge pass. Milapichun bereikt de bal nog maar net als eerste. Milapichun geeft een hoge lob. Daar is Jashari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Fricke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fricke passt de bal met de wreef. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orden y progreso - Javineta FC 6:0

83e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Milapichun begaat een overtreding. Peixoto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fricke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz geeft de bal voor. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yantani verovert de bal door een tackle van achteren. Yantani met een sublieme pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Fornier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orden y progreso 30%, Javineta FC 70%.
Orden y progreso - Javineta FC 6:0