Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KIKO SLB Fráguas VNP
KIKO2023 Tactiek 541
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău speelt de bal door. Kartozia is nu in balbezit. Arezzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arezzo draait met de bal, schiet en ... Mučibabić bokst de bal weg.

9e minuut.
Arezzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koreš komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ezel passt de bal met de wreef. Kartozia rent richting de bal. Kartozia probeert naar een medespeler te passen. Riggione is nu in balbezit. Riggione draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIKO SLB - Fráguas VNP 1:0

28e minuut.
Ezel rent richting de bal. Manajenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel verovert de bal door een tackle van achteren. Ezel geeft een hoge lob. Kartozia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Riggione rent richting de bal. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel probeert naar een medespeler te passen. Kartozia heeft problemen om de bal te vangen. Kartozia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţiclău rent richting de bal. Ţiclău speelt de bal door. Riggione rent richting de bal. Riggione haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIKO SLB 37%, Fráguas VNP 63%.
KIKO SLB - Fráguas VNP 1:0

54e minuut.
Nord onderschept slim de pass. Nord probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kartozia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koreš bereikt de bal nog maar net als eerste. Koreš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ţiclău rent richting de bal. Manajenkovas onderschept slim de pass. Manajenkovas passt de bal zonder na te denken. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ezel probeert naar een medespeler te passen. Wierzycki rent richting de bal. Wierzycki probeert naar een medespeler te passen. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia schiet op doel. Mučibabić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ezel probeert naar een medespeler te passen. Koreš rent richting de bal. Wierzycki met een sublieme pass. Kartozia rent richting de bal. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Wierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzycki passt de bal in één keer door. Hoebeke heeft problemen om de bal te vangen. Kartozia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartozia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wierzycki rent richting de bal. Sabas is nu in balbezit. Sabas geeft een hoge lob. Riggione is nu in balbezit. Riggione schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIKO SLB 28%, Fráguas VNP 72%.
KIKO SLB - Fráguas VNP 1:0