Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueFlames Marido malvado
5-3-1-1 (ALAS) Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 25.9
outstanding Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen average


3e minuut.
Inworp. Karaahmetoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner is nu in balbezit. Meisner schiet op doel. Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos schiet op doel. Ontko bokst de bal weg. Daar is Pedalada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 1:0

5e minuut.
Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner passt de bal in één keer door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 2:0

11e minuut.
Barrancos passt de bal zonder na te denken. Zidane is nu in balbezit. Zidane speelt de bal door. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane geeft de bal voor. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel. Ontko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gama heeft problemen om de bal te vangen. Meisner rent richting de bal. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 3:0

19e minuut.
Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft een hoge lob. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu geeft de bal voor. Barrancos springt en kopt de bal. Ontko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 4:0

25e minuut.
Barrancos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos speelt de bal door. Klungelig pakt Meisner de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ... Ontko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 5:0

27e minuut.
Barrancos rent richting de bal. Meisner rent richting de bal. Barrancos is nu in balbezit. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane met een snelle inworp. Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipende geeft een lange en hoge pass. Meisner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zidane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedalada de bal. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner schiet op doel. Ontko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 6:0

33e minuut.
Karaahmetoğlu speelt de bal door. Barrancos rent richting de bal. Meisner met een sublieme pass. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 7:0

34e minuut.
Protopapas rent richting de bal. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaahmetoğlu geeft een lange en hoge pass. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zidane rent richting de bal. Saviano geeft een hoge lob. Zidane geeft een hoge lob. Meisner heeft problemen om de bal te vangen. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Plachetka onderschept slim de pass. Plachetka geeft de bal voor. Meisner is nu in balbezit. Meisner schiet op doel. Ontko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 8:0

40e minuut.
Meisner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gama rent richting de bal. Acosta rent richting de bal. Barrancos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrancos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 9:0

42e minuut.
Karaahmetoğlu kopt de bal weg. Meisner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ponciano is nu in balbezit. Meisner onderschept slim de pass. Meisner draait met de bal, schiet en ... Ontko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 10:0

45e minuut.
Zidane probeert de bal met de borst te controleren. Zidane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedalada de bal. Meisner is nu in balbezit. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 24%, Marido malvado 76%.
BlueFlames - Marido malvado 10:0

47e minuut.
Klungelig pakt Gama de bal. Saviano rent richting de bal. Meisner onderschept slim de pass. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gama de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Karaahmetoğlu onderschept slim de pass. Karaahmetoğlu geeft een hoge lob. Meisner rent richting de bal. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Ontko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Saviano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaahmetoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zidane rent richting de bal. Zidane passt de bal zonder na te denken. Daar is Pedalada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 11:0

58e minuut.
Meisner heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. Meisner probeert de bal aan de voet te houden. Ontko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 12:0

61e minuut.
Zidane probeert naar een medespeler te passen. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos passt de bal in één keer door. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gama de bal. Barrancos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 13:0

63e minuut.
Acosta rent richting de bal. Karaahmetoğlu onderschept slim de pass. Karaahmetoğlu geeft de bal voor. Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 14:0

67e minuut.
Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaahmetoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaahmetoğlu met een snel genomen vrije trap. Meisner krijgt zijn hoofd ertegen. Ontko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 15:0

68e minuut.
Saviano probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Assis met de inworp. Zidane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pedalada de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane met een snelle inworp. Chipende geeft een lange en hoge pass. Meisner rent richting de bal. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 16:0

74e minuut.
Meisner rent richting de bal. Acosta is nu in balbezit. Meisner verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner geeft een hoge lob. Barrancos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 17:0

76e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Karaahmetoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karaahmetoğlu geeft een lange en hoge pass. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner passt de bal zonder na te denken. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 18:0

80e minuut.
Chipende kopt de bal weg. Zidane geeft een hoge lob. Meisner rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karaahmetoğlu neemt de hoekschop. Ontko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meisner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 19:0

81e minuut.
Barrancos is nu in balbezit. Barrancos speelt de bal door. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueFlames - Marido malvado 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueFlames 19%, Marido malvado 81%.
BlueFlames - Marido malvado 20:0