Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irreal Madrid F.C Los Caracoquesos
Ricks Tactiek Experiment Gamma
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 37.7
formidable Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


6e minuut.
Campbell controleert de bal met de borst. Campbell passt de bal zonder na te denken. Daar is Kende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crespo rent richting de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Lizak is nu in balbezit. Lizak passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Saraniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 1:0

17e minuut.
Abbazia speelt de bal door. Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal in één keer door. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lizak met een sublieme pass. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris passt de bal zonder na te denken. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 2:0

27e minuut.
Kabouris is nu in balbezit. Kabouris met een sublieme pass. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 3:0

28e minuut.
Kroczek rent richting de bal. Hortêncio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kroczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abbazia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Friend probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Campbell geeft een hoge lob. Kende probeert de bal met de borst te controleren. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 4:0

33e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Ekiert bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo onderschept slim de pass. Crespo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 5:0

35e minuut.
Kabouris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizak geeft een hoge lob. Kroczek rent richting de bal. Kroczek draait met de bal, schiet en ... Saraniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lizak met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek rent richting de bal. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Saraniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Midzior kopt de bal weg. Lizak is nu in balbezit. Lizak passt de bal in één keer door. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Saraniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kabouris neemt de hoekschop. Kroczek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 32%, Los Caracoquesos 68%.
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 5:0

46e minuut.
Myśliszewski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Campbell geeft een hoge lob. Daar is Ekiert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel. Saraniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 6:0

48e minuut.
Ekiert speelt de bal door. Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal in één keer door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lizak probeert naar een medespeler te passen. Friend probeert de bal aan de voet te houden. Crespo is nu in balbezit. Crespo geeft een hoge lob. Kroczek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lizak speelt de bal door. Kabouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouris geeft de bal voor. Kroczek krijgt zijn hoofd ertegen. Saraniemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 7:0

54e minuut.
Campbell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Glesnes de bal. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Friend probeert de bal aan de voet te houden. Saraniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ekiert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 8:0

56e minuut.
Kabouris geeft een hoge lob. Kroczek is nu in balbezit. Kende legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kroczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kroczek neemt de penalty, wat een uithaal! Saraniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Abbazia passt de bal zonder na te denken. Kabouris rent richting de bal. Kabouris met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Friend rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Saraniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Friend kopt de bal weg. Campbell met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Ekiert probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 9:0

71e minuut.
Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak onderschept slim de pass. Lizak passt de bal zonder na te denken. Crespo is nu in balbezit. Crespo draait met de bal, schiet en ... Saraniemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 10:0

73e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal zonder na te denken. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel. Saraniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Campbell speelt de bal door. Kroczek rent richting de bal. Kroczek passt de bal in één keer door. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kabouris geeft de bal voor. Saraniemi probeert naar een medespeler te passen. Midzior kopt de bal weg. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel. Saraniemi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Campbell passt de bal in één keer door. Lizak heeft problemen om de bal te vangen. Lizak speelt de bal door. Kroczek rent richting de bal. Kroczek schiet op doel. Saraniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 34%, Los Caracoquesos 66%.
Irreal Madrid F.C - Los Caracoquesos 10:0