Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Leopoldo-RS 14 de Julho
Normal Tactiek tendinite
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Rampinelli passt de bal zonder na te denken. Alicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Alicate passt de bal met de wreef. Bruns bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barros geeft een hoge lob. Inworp. Veríssimo met een snelle inworp. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - 14 de Julho 0:1

18e minuut.
Alicate geeft een lange en hoge pass. da Cunha is nu in balbezit. Bruns onderschept slim de pass. Bruns haalt uit met een fantastische trap. Bertoldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - 14 de Julho 0:2

28e minuut.
Michelato rent richting de bal. Michelato geeft een hoge lob. Inworp. Veríssimo met de inworp. Venkov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Butrymski met de inworp. Alicate geeft de bal voor. Bruns rent richting de bal. Bruns draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - 14 de Julho 0:3

42e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Alicate geeft een hoge lob. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns verovert de bal door een tackle van achteren. Bruns draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 66%, 14 de Julho 34%.
São Leopoldo-RS - 14 de Julho 0:3

51e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Kanar heeft problemen om de bal te vangen. Mniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mniś haalt uit met een fantastische trap. Kanar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nawotczyński kopt de bal weg. Venkov is nu in balbezit. Arrigone schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arrigone moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arrigone schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Butrymski passt de bal zonder na te denken. Bruns rent richting de bal. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruns verovert de bal door een tackle van achteren. Bruns schiet op doel. Bertoldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Venkov is nu in balbezit. Venkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Leopoldo-RS - 14 de Julho 0:4

72e minuut.
Khalil met een sublieme pass. Wenta probeert de bal met de borst te controleren. Veríssimo begaat een overtreding. Veríssimo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Leopoldo-RS 54%, 14 de Julho 46%.
São Leopoldo-RS - 14 de Julho 0:4