Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lauretown FC Nightblood
LucHs Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 28.3
solid Schieten average
good Passen weak
good Verdedigen average


3e minuut.
Keller kopt de bal weg. König rent richting de bal. König passt de bal met de wreef. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher draait met de bal, schiet en ... Kämpfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 1:0

12e minuut.
Kalt probeert naar een medespeler te passen. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Keller passt de bal met de wreef. König rent richting de bal. König passt de bal in één keer door. Leu is nu in balbezit. Leu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 2:0

15e minuut.
Kalt geeft een hoge lob. Leu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. König speelt de bal door. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Kämpfen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Manetsch is nu in balbezit. Leu verovert de bal door een tackle van achteren. Leu probeert naar een medespeler te passen. Schumacher rent richting de bal. Schumacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Leu passt de bal met de wreef. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König passt de bal met de wreef. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leu is nu in balbezit. Leu passt de bal zonder na te denken. Daar is Schumacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leu rent richting de bal. Leu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 3:0

25e minuut.
Kalt geeft een lange en hoge pass. Leu rent richting de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu schiet op doel. Kämpfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 4:0

27e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller geeft de bal voor. Leu rent richting de bal. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 5:0

36e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal zonder na te denken. Frieden rent richting de bal. Schumacher verovert de bal door een tackle van achteren. Schumacher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Manetsch geeft een lange en hoge pass. König geeft een hoge lob. Zeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kämpfen met een harde bal richting middenveld. Pfäffi kopt de bal weg. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Leu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. König speelt de bal door. Keller met een sublieme pass. Klungelig pakt Schumacher de bal. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 6:0

44e minuut.
Manetsch is nu in balbezit. Leu rent richting de bal. Leu passt de bal zonder na te denken. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 20%, FC Nightblood 80%.
FC Lauretown - FC Nightblood 6:0

51e minuut.
Pfäffi kopt de bal weg. Leu controleert de bal met de borst. Hübscher begaat een overtreding. Hübscher krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Reber probeert de bal met de borst te controleren. Pfäffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfäffi geeft een hoge lob. Leu controleert de bal met de borst. Leu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Keller rent richting de bal. Keller passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Medici de bal. Schumacher is nu in balbezit. Schumacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
König bereikt de bal nog maar net als eerste. König speelt de bal door. Leu rent richting de bal. Leu draait met de bal, schiet en ... Kämpfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 7:0

61e minuut.
König probeert naar een medespeler te passen. Leu is nu in balbezit. Leu haalt uit met een fantastische trap. Hübscher probeert de bal aan de voet te houden. Kämpfen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 8:0

62e minuut.
Bach geeft de bal voor. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Leu is nu in balbezit. Leu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lauretown - FC Nightblood 9:0

67e minuut.
Morell met een sublieme pass. König bereikt de bal nog maar net als eerste. König probeert naar een medespeler te passen. Leu heeft problemen om de bal te vangen. Leu schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kalt geeft een hoge lob. Medici heeft problemen om de bal te vangen. König probeert naar een medespeler te passen. Schumacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schumacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Morell passt de bal met de wreef. Keller is nu in balbezit. Keller passt de bal met de wreef. Leu rent richting de bal. Leu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pfäffi heeft problemen om de bal te vangen. Pfäffi passt de bal zonder na te denken. König speelt de bal door. Leu rent richting de bal. Leu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Leu kopt de bal weg. König heeft problemen om de bal te vangen. König passt de bal zonder na te denken. Leu rent richting de bal. Leu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lauretown 18%, FC Nightblood 82%.
FC Lauretown - FC Nightblood 9:0