Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Torkkila Vesala lakers
Tussu2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 20.3
formidable Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Janvier de bal. Álvarez García met een sublieme pass. Gavaldà probeert naar een medespeler te passen. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 1:0

7e minuut.
Myllyvirta geeft de bal voor. Inworp. Schilling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janvier is nu in balbezit. Janvier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borowy probeert naar een medespeler te passen. Gavaldà speelt de bal door. Benesperi is nu in balbezit. Regosz is nu in balbezit. Regosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 2:0

10e minuut.
Álvarez García is nu in balbezit. Janvier is nu in balbezit. Janvier passt de bal met de wreef. Regosz is nu in balbezit. Regosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Janvier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janvier passt de bal zonder na te denken. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 3:0

13e minuut.
Klungelig pakt Saarioksa de bal. Saarioksa probeert naar een medespeler te passen. Kalliala rent richting de bal. Regosz verovert de bal door een tackle van achteren. Regosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bá Thành rent richting de bal. Uusikivi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bá Thành is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schilling zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leppänen probeert de bal met de borst te controleren. Regosz rent richting de bal. Regosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Saarioksa rent richting de bal. Bá Thành onderschept slim de pass. Bá Thành probeert naar een medespeler te passen. Regosz is nu in balbezit. Regosz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Janvier is nu in balbezit. Janvier passt de bal met de wreef. Myllyvirta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez García is nu in balbezit. Álvarez García geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi passt de bal in één keer door. Mäenkylä rent richting de bal. Regosz onderschept slim de pass. Regosz schiet op doel. Viljakainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Schilling met een snelle inworp. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier passt de bal in één keer door. Regosz is nu in balbezit. Regosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 4:0

26e minuut.
Saarioksa speelt de bal door. Tanhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanhula geeft een hoge lob. Regosz rent richting de bal. Regosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 5:0

28e minuut.
Daar is Saarioksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez García onderschept slim de pass. Álvarez García speelt de bal door. Daar is Regosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regosz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 6:0

32e minuut.
Tanhula probeert de bal aan de voet te houden. Mäntykorpi rent richting de bal. Regosz onderschept slim de pass. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viljakainen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Gavaldà probeert naar een medespeler te passen. Borowy probeert naar een medespeler te passen. Benesperi speelt de bal door. Regosz rent richting de bal. Regosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 19%, Vesala lakers 81%.
FC. Torkkila - Vesala lakers 6:0

49e minuut.
Orliński geeft de bal voor. Gavaldà kopt de bal weg. Regosz rent richting de bal. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viljakainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 7:0

49e minuut.
Saarioksa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uusikivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusikivi probeert naar een medespeler te passen. Janvier bereikt de bal nog maar net als eerste. Janvier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Benesperi met een sublieme pass. Álvarez García rent richting de bal. Álvarez García passt de bal met de wreef. Regosz is nu in balbezit. Regosz schiet op doel. Viljakainen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bá Thành onderschept slim de pass. Gavaldà rent richting de bal. Tanhula rent richting de bal. Benesperi is nu in balbezit. Benesperi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Benesperi rent richting de bal. Benesperi geeft een hoge lob. Regosz rent richting de bal. Regosz haalt uit met een fantastische trap. Viljakainen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 8:0

65e minuut.
Mäenkylä geeft een hoge lob. Orliński rent richting de bal. Orliński geeft de bal voor. Regosz rent richting de bal. Regosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mäenkylä rent richting de bal. Benesperi onderschept slim de pass. Benesperi geeft de bal voor. Janvier rent richting de bal. Janvier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 9:0

67e minuut.
Saarioksa met een sublieme pass. Uusikivi met een sublieme pass. Mäenkylä met een sublieme pass. Daar is Regosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Janvier rent richting de bal. Janvier passt de bal zonder na te denken. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz draait met de bal, schiet en ... Viljakainen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 10:0

73e minuut.
Regosz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leppänen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gavaldà kopt de bal weg. Regosz rent richting de bal. Regosz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Regosz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schilling de bal. Schilling probeert naar een medespeler te passen. Janvier rent richting de bal. Janvier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Torkkila - Vesala lakers 11:0

84e minuut.
Borowy passt de bal zonder na te denken. Regosz heeft problemen om de bal te vangen. Mäntykorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benesperi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borowy met een snelle inworp. Gavaldà is nu in balbezit. Gavaldà geeft een hoge lob. Regosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regosz schiet op doel. Viljakainen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Torkkila 23%, Vesala lakers 77%.
FC. Torkkila - Vesala lakers 11:0