Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-08 19:24
  • Bekerwedstrijd: Play off
  • Stadion: Nk Vatreni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7690
Nk Vatreni Smrdljivi Invalidi
Vei Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mlinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blatnik onderschept slim de pass. Blatnik geeft een hoge lob. Pereza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mlinar passt de bal in één keer door. Pereza probeert naar een medespeler te passen. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak draait met de bal, schiet en ... Jager probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Smrdljivi Invalidi 1:0

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mlinar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pereza is nu in balbezit. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak schiet op doel. Jager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Blatnik onderschept slim de pass. Blatnik geeft een lange en hoge pass. Javornik heeft problemen om de bal te vangen. Pereza is nu in balbezit. Pereza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jager verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Mlinar rent richting de bal. Absec rent richting de bal. Mlinar onderschept slim de pass. Pereza rent richting de bal. Pereza schiet op doel. Jager probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Michelagnoli onderschept slim de pass. Michelagnoli geeft de bal voor. Daar is Kotnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinar is nu in balbezit. Mlinar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Michelagnoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak draait met de bal, schiet en ... Absec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Blatnik probeert naar een medespeler te passen. Pereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereza met een sublieme pass. Slak bereikt de bal nog maar net als eerste. Slak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ravnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravnik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Knavs de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mlinar met een snelle inworp. Murn is nu in balbezit. Blatnik verovert de bal door een tackle van achteren. Blatnik geeft de bal voor. Pereza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 27%, Smrdljivi Invalidi 73%.
Nk Vatreni - Smrdljivi Invalidi 1:0

46e minuut.
Kralj komt het veld opgelopen. Korošec komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kralj onderschept slim de pass. Blatnik rent richting de bal. Blatnik passt de bal met de wreef. Korošec rent richting de bal. Korošec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Blatnik de bal onder controle te krijgen. Korošec bereikt de bal nog maar net als eerste. Korošec passt de bal met de wreef. Pereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rojs passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Javornik met een snelle inworp. Michelagnoli kan de bal niet met de borst controleren. Michelagnoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ravnik is nu in balbezit. Knavs is nu in balbezit. Ravnik begaat een overtreding. Knavs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Knavs met een harde bal richting middenveld. Inworp. Mlinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blatnik is nu in balbezit. Blatnik geeft een lange en hoge pass. Jager bokst de bal weg. Javornik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vatreni - Smrdljivi Invalidi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vatreni 27%, Smrdljivi Invalidi 73%.
Nk Vatreni - Smrdljivi Invalidi 2:0