Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFK Allstars Rød union
Håkon1 Tactiek røddef
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 48.5
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Jerpelea met een sublieme pass. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández passt de bal in één keer door. Frątczak rent richting de bal. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Boissier de bal. Woronicz is nu in balbezit. Boissier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woronicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Frątczak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 2:0

8e minuut.
Woronicz is nu in balbezit. Woronicz passt de bal met de wreef. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 3:0

10e minuut.
Kiipus kopt de bal weg. Venet met een sublieme pass. Díaz Fernández geeft een hoge lob. Frątczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Brakus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 4:0

16e minuut.
Woronicz is nu in balbezit. Woronicz passt de bal in één keer door. Serre is nu in balbezit. Frątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frątczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Jerpelea passt de bal met de wreef. Díaz Fernández speelt de bal door. Daar is Woronicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woronicz draait met de bal, schiet en ... Brakus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 5:0

28e minuut.
Jerpelea rent richting de bal. Jerpelea passt de bal met de wreef. Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández geeft de bal voor. Frątczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Woronicz heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz passt de bal met de wreef. Serre is nu in balbezit. Frątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Jerpelea rent richting de bal. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Woronicz de bal. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 6:0

33e minuut.
Serre geeft een hoge lob. Inworp. Venet met de inworp. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Woronicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Boissier de bal. Frątczak rent richting de bal. Frątczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 7:0

35e minuut.
Díaz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Fernández passt de bal zonder na te denken. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 8:0

36e minuut.
Serre heeft problemen om de bal te vangen. Serre geeft een lange en hoge pass. Díaz Fernández speelt de bal door. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Frątczak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Fleury speelt de bal door. Krok rent richting de bal. Krok passt de bal in één keer door. Woronicz rent richting de bal. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Venet wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández passt de bal met de wreef. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz schiet op doel. Brakus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Krok onderschept slim de pass. Krok passt de bal zonder na te denken. Jerpelea met een sublieme pass. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frątczak is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Díaz Fernández zal de hoekschop nemen. Woronicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 30%, Rød union 70%.
FFK Allstars - Rød union 8:0

47e minuut.
Klungelig pakt Jansen de bal. Swayeh probeert naar een medespeler te passen. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Woronicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Brakus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 9:0

48e minuut.
Massó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansen speelt de bal door. Díaz Fernández is nu in balbezit. Díaz Fernández schiet op doel. Brakus bokst de bal weg. Boissier heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Fernández probeert naar een medespeler te passen. Daar is Woronicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 10:0

51e minuut.
Woronicz rent richting de bal. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier geeft de bal voor. Venet geeft een hoge lob. Woronicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Krok met een snelle inworp. Kantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jerpelea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Swayeh geeft een lange en hoge pass. Díaz Fernández rent richting de bal. Díaz Fernández speelt de bal door. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Krok speelt de bal door. Woronicz rent richting de bal. Boissier met een sublieme pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Venet rent richting de bal. Venet passt de bal zonder na te denken. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Brakus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 11:0

65e minuut.
Woronicz is nu in balbezit. Frątczak rent richting de bal. Ceranka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ceranka krijgt een gele kaart. Frątczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frątczak neemt de penalty, wat een uithaal! Brakus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 12:0

67e minuut.
Díaz Fernández is nu in balbezit. Díaz Fernández passt de bal in één keer door. Woronicz rent richting de bal. Woronicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 13:0

70e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frątczak de bal. Venet bereikt de bal nog maar net als eerste. Venet geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woronicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woronicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 14:0

75e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Venet onderschept slim de pass. Venet passt de bal zonder na te denken. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Brakus bokst de bal weg. Frątczak geeft een lange en hoge pass. Woronicz is nu in balbezit. Woronicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 15:0

77e minuut.
Woronicz heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz passt de bal zonder na te denken. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FFK Allstars - Rød union 16:0

79e minuut.
Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fleury is nu in balbezit. Frątczak onderschept slim de pass. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Boissier passt de bal zonder na te denken. Pálfy is nu in balbezit. Pálfy geeft een hoge lob. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Serre kopt de bal weg. Massó probeert de bal met de borst te controleren. Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Frątczak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Serre controleert de bal met de borst. Serre geeft een hoge lob. Díaz Fernández geeft de bal voor. Woronicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Boissier de bal. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz Fernández met de inworp. Woronicz rent richting de bal. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak schiet op doel. Brakus bokst de bal weg. Serre onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Venet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frątczak kopt de bal weg. Woronicz rent richting de bal. Woronicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFK Allstars 27%, Rød union 73%.
FFK Allstars - Rød union 16:0