Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC El Loco Nk Ruda
Liga 3 Tactiek Taka 9
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
49 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 38.4
formidable Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Jelin speelt de bal door. rent richting de bal. passt de bal in één keer door. Duper is nu in balbezit. Duper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Miedziński onderschept slim de pass. Miedziński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelin geeft een lange en hoge pass. Pivljanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Železni rent richting de bal. Železni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 1:0

8e minuut.
Jelin speelt de bal door. Duper is nu in balbezit. Duper met een sublieme pass. Klungelig pakt Železni de bal. Železni draait met de bal, schiet en ... Pivljanin bokst de bal weg. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 2:0

13e minuut.
Duper passt de bal in één keer door. Ustasa is nu in balbezit. Miedziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ustasa raakt geblesseerd tijdens het duel. Železni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 3:0

14e minuut.
Rasol onderschept slim de pass. Rasol geeft een hoge lob. Ustasa kopt de bal weg. Duper rent richting de bal. Duper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ivanić passt de bal met de wreef. Jelin is nu in balbezit. Jelin probeert naar een medespeler te passen. Železni rent richting de bal. Železni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Jelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelin passt de bal met de wreef. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ustasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustasa schiet op doel. Pivljanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ustasa is nu in balbezit. Železni rent richting de bal. Duper is nu in balbezit. Duper schiet op doel. Pivljanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 4:0

24e minuut.
Szerszunowicz geeft een lange en hoge pass. Ivanić is nu in balbezit. Ivanić passt de bal met de wreef. Ustasa rent richting de bal. Ustasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jelin rent richting de bal. Jelin passt de bal in één keer door. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 5:0

32e minuut.
Železni rent richting de bal. Ustasa rent richting de bal. Ustasa passt de bal met de wreef. Duper is nu in balbezit. Duper draait met de bal, schiet en ... Pivljanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzelli verovert de bal door een tackle van achteren. Borzelli geeft een lange en hoge pass. kopt de bal weg. Jelin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić geeft de bal voor. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa draait met de bal, schiet en ... Pivljanin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 6:0

38e minuut.
Jelin met een sublieme pass. Ivanić met een sublieme pass. Železni rent richting de bal. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duper rent richting de bal. Duper draait met de bal, schiet en ... Pivljanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 7:0

40e minuut.
Jelin onderschept slim de pass. Jelin geeft een lange en hoge pass. Ustasa kopt de bal weg. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duper geeft de bal voor. Ustasa rent richting de bal. Ustasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stachowiak geeft een hoge lob. Rasol met een sublieme pass. Mulder probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper passt de bal met de wreef. Ustasa rent richting de bal. Ustasa schiet op doel. Pivljanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 8:0

45e minuut.
Scarpi speelt de bal door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC El Loco 33%, Nk Ruda 67%.
FC El Loco - Nk Ruda 8:0

48e minuut.
Rasol rent richting de bal. Rasol passt de bal zonder na te denken. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 9:0

50e minuut.
Mulder is nu in balbezit. Ivanić onderschept slim de pass. Ivanić speelt de bal door. Ustasa heeft problemen om de bal te vangen. Ustasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Železni is nu in balbezit. Železni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 10:0

52e minuut.
Stachowiak passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mulder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rumbak neemt vlug de vrije trap. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Duper draait met de bal, schiet en ... Pivljanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 11:0

54e minuut.
Rasol passt de bal met de wreef. Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić passt de bal met de wreef. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 12:0

57e minuut.
Jelin is nu in balbezit. Jelin geeft een lange en hoge pass. Duper is nu in balbezit. Duper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 13:0

58e minuut.
Železni rent richting de bal. Duper bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 14:0

62e minuut.
Marchev geeft de bal voor. Mulder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rumbak neemt vlug de vrije trap. Duper rent richting de bal. Duper draait met de bal, schiet en ... Pivljanin bokst de bal weg.

64e minuut.
Ivanić rent richting de bal. Ivanić passt de bal in één keer door. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 15:0

65e minuut.
Vilar met een sublieme pass. Pankrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Pankrath passt de bal zonder na te denken. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fordamski stond buitenspel. Rasol maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jelin speelt de bal door. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa schiet op doel. Pivljanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 16:0

71e minuut.
zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanić is nu in balbezit. Ivanić passt de bal met de wreef. Železni is nu in balbezit. Železni schiet op doel. Pivljanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel. De bal raakt de paal. Szerszunowicz is nu in balbezit. Duper verovert de bal door een tackle van achteren. Duper draait met de bal, schiet en ... Pivljanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 17:0

73e minuut.
Kučuk is nu in balbezit. Maršan geeft een lange en hoge pass. Miedziński heeft problemen om de bal te vangen. Ustasa rent richting de bal. Ustasa haalt uit met een fantastische trap. Pivljanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelin met een snelle inworp. Ivanić geeft de bal voor. Ustasa rent richting de bal. Ustasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 18:0

77e minuut.
Duper rent richting de bal. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa rent richting de bal. Duper rent richting de bal. Duper schiet op doel. Pivljanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ivanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanić passt de bal in één keer door. Ustasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustasa heeft problemen om de bal te vangen. Ustasa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ustasa kopt de bal weg. Jelin rent richting de bal. Ustasa rent richting de bal. Ustasa schiet op doel. Pivljanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 19:0

86e minuut.
Daar is Ivanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanić met een sublieme pass. Duper rent richting de bal. Železni bereikt de bal nog maar net als eerste. Železni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duper is nu in balbezit. Duper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC El Loco - Nk Ruda 20:0

90e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Železni onderschept slim de pass. Ustasa is nu in balbezit. Ustasa haalt uit met een fantastische trap. Pivljanin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC El Loco 24%, Nk Ruda 76%.
FC El Loco - Nk Ruda 20:0