Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester ace SammySparkle403
Normal Tactiek 424
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 26.4
solid Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Emigo met een sublieme pass. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - SammySparkle403 0:1

15e minuut.
Dozie rent richting de bal. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský passt de bal in één keer door. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Okolosi verovert de bal door een tackle van achteren. Okolosi passt de bal zonder na te denken. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede haalt uit met een fantastische trap. Elejiko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - SammySparkle403 0:2

33e minuut.
Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa passt de bal met de wreef. Shavit probeert naar een medespeler te passen. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Omoyinmi kopt de bal weg. Shavit is nu in balbezit. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - SammySparkle403 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester ace 56%, SammySparkle403 44%.
Manchester ace - SammySparkle403 1:2

51e minuut.
Ezoba passt de bal in één keer door. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo passt de bal met de wreef. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ezoba passt de bal in één keer door. Anikputa bereikt de bal nog maar net als eerste. Anikputa met een sublieme pass. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi haalt uit met een fantastische trap. Elejiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester ace - SammySparkle403 1:3

67e minuut.
Garotinho geeft een hoge lob. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi passt de bal in één keer door. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bojanovský geeft een lange en hoge pass. Luca controleert de bal met de borst. Salahudeen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luca raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bojanovský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Garotinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garotinho geeft de bal voor. Ozuah heeft problemen om de bal te vangen. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nwankwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Okeke geeft een hoge lob. Inworp. Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi geeft de bal voor. Elejiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester ace 57%, SammySparkle403 43%.
Manchester ace - SammySparkle403 1:3