Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imo Bullets Citadel Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Olofinjana onderschept slim de pass. Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obafuso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafuso schiet op doel. Nwordu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fregene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugochukwu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Nwordu is nu in balbezit. Johnson onderschept slim de pass. Johnson met een sublieme pass. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Bullets - Citadel Fc 1:0

18e minuut.
Olofinjana verovert de bal door een tackle van achteren. Olofinjana passt de bal in één keer door. Daar is Omodiagbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso schiet op doel. Ugochukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Igweonu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ndah komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Emigo kopt de bal weg. Oketola probeert de bal aan de voet te houden. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kala Otaji de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imo Bullets - Citadel Fc 2:0

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ugochukwu trapt de bal weg. Emigo kopt de bal weg. Obafuso is nu in balbezit. Obafuso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ezeji trapt de bal weg. Umar kopt de bal weg. Yobo rent richting de bal. Emigo verovert de bal door een tackle van achteren. Emigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imo Bullets 40%, Citadel Fc 60%.
Imo Bullets - Citadel Fc 2:0

52e minuut.
Ayegbeni met een sublieme pass. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana passt de bal met de wreef. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso draait met de bal, schiet en ... Ugochukwu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Emigo met een sublieme pass. Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Obinna met een sublieme pass. Obafuso rent richting de bal. Obafuso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Akanji probeert naar een medespeler te passen. Umar probeert naar een medespeler te passen. Kala Otaji rent richting de bal. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Obafuso kopt de bal weg. Obinna is nu in balbezit. Obinna speelt de bal door. Obafuso rent richting de bal. Obafuso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ezeji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imo Bullets 33%, Citadel Fc 67%.
Imo Bullets - Citadel Fc 2:0