Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silverheart F.C WINCO FC
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Edusei is nu in balbezit. Edusei met een sublieme pass. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Elaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Shaaka rent richting de bal. Shaaka geeft de bal voor. Fatusi kan de bal niet met de borst controleren. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Olofinjana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Shaaka is nu in balbezit. Shaaka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edusei met een snelle inworp. Baba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oghene verovert de bal door een tackle van achteren. Oghene speelt de bal door. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba verovert de bal door een tackle van achteren. Baba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Enakarhire met een sublieme pass. Edusei rent richting de bal. Folorunsho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Folorunsho krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Edusei de bal onder controle te krijgen. Folorunsho bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Edusei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverheart F.C 68%, WINCO FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silverheart F.C - WINCO FC 0:0

53e minuut.
Agoye speelt de bal door. Olabiyi is nu in balbezit. Olabiyi speelt de bal door. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverheart F.C - WINCO FC 0:1

61e minuut.
Ndah geeft een hoge lob. Folorunsho heeft problemen om de bal te vangen. Enakarhire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enakarhire krijgt een gele kaart. Folorunsho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Folorunsho kan niet meer verder spelen. Ojigwe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mbong komt het veld opgelopen. Ekong komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Sule rent richting de bal. Olabiyi onderschept slim de pass. Olabiyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Olofinjana de bal. Olofinjana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Shaaka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edusei met de inworp. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverheart F.C 56%, WINCO FC 44%.
Silverheart F.C - WINCO FC 0:1